2013-10-10 16:01:22
Φωτογραφία για Κάντε μόνη σας το τέλειο μανικιούρ σαν επαγγελματίας
Καλησπέρα κοριτσάκια μου αποφάσισα σήμερα να κάνω post για να κάνετε home spa manicure και ήρθε η ώρα να κακομάθουμε τον εαυτό μας. 

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν διαβάστε παρακάτω πώς θα καταφέρετε να φτιάξετε μόνη σας τα νυχάκια σας σαν επαγγελματίας στο σπίτι σας και χωρίς να χαλάσετε ούτε ένα ευρώ!

Βήμα πρώτο: ξεβάψτε τα νύχια σας είναι βασικό να ξεβάψεις τα νύχια σου και να βεβαιωθείς ότι δεν έχουν μείνει επάνω στο νύχι υπολείμματα μανό.

Βήμα δεύτερο: με ένα ξυλάκι καθαρίστε το εσωτερικό των νυχιών σας έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι είναι πεντακάθαρα!

Βήμα τρίτο: σε ένα μικρό λεκανάκι βάλτε ζεστό νεράκι και το αγαπημένο σας αφρόλουτρο! Βουτήξτε εναλλάξ τα χέρια σας μέσα και αφήστε τα μέχρι να μαλακώσουν τα πετσάκια και να μπορέσετε να τα κόψετε. Απομακρύνετε τις παρανυχίδες με το ξυλάκι, πιέζοντας προς τα κάτω και ξαναβουτήξτε κάθε χέρι μέσα στο νερό με το αφρόλουτρο.


Βήμα τέταρτο: όπως κάθε ολοκληρωμένη περιποίηση έτσι και αυτή των χεριών περιλαμβάνει την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων! Άπλωστε μια ποσότητα σκράμπ στα χεράκια σας και τρίψτε το ένα με το άλλο. Αφού απομακρύνετε έτσι όλα τα νεκρά κύτταρα θα δείτε ότι η επιφάνεια των χεριών σας θα παραμείνει λεία και απαλή.

Βήμα πέμπτο: με την αγαπημένη σας κρέμα χεριών κάντε μασάζ στα χέρια σας -το ένα με το άλλο- και θα νιώσεις ότι ξεκουράζεσαι ειδικά αν δώσεις το βάρος στο εσωτερικό των χεριών!

Τips: αν θες να περιποιηθείς σα σωστή επαγγελματίας τα χεράκια σου δεν έχεις παρά να ζεστάνεις στο φούρνο μικροκυμάτων μια πετσέτα και να την τυλίξεις γύρω από τα χέρια σου.

Βήμα έκτο: ίσως το πιο βασικό βήμα στην όλη διαδικασία, είναι να δώσετε στα νύχια σας το κατάλληλο σχήμα έτσι ώστε να δείχνουν τέλεια! Έχετε κατά νου ειδικά αν θέλετε να βάψετε τα νύχια σας σε κάποιο σκούρο χρώμα: πχ. μπλε ή κόκκινο, τα νύχια σας πρέπει να είναι σχετικά κοντά. Το κατάλληλο μήκος είναι λίγο επάνω από το δάχτυλο σας έτσι ώστε και να δείχνουν τέλεια με ένα έντονο χρώμα αλλά και να μη σε ενοχλούν στην καθημερινή χρήση του πληκτρολογίου! Αν έχετε μακριά δάχτυλα προτιμήστε το πιο τετραγωνισμένο σχήμα ενώ αν τα δάχτυλα σας είναι σχετικά κοντά, κάντε ένα πιο τριγωνικό σχήμα για να τα κάνετε να φαίνονται λίγο πιο μακριά!

Βήμα έβδομο: αν θέλετε χρώμα που επιλέξατε να κρατήσει περισσότερο δεν έχεις παρά να περάσεις πρώτα μια βάση στα νυχάκια σας.

Προσοχή: η βάση είναι απαραίτητη αν δεν θέλετε να δείτε τα νυχάκια σας να γίνονται κίτρινα από τα συνεχόμενα χρώματα που τους κάνετε.

Tips: αν τα νύχια σου είναι κίτρινα από τα απανωτά βερνίκια , βούτηξε τα για 10 περίπου λεπτάκια σε ένα μπολ με νερό και λίγες σταγόνες λεμονιού και θα δεις -αν επαναλάβεις τη διαδικασία αρκετές φορές- ότι η κίτρινη όψη θα αρχίσει σταδιακά να υποχωρεί.

Βήμα όγδοο: καλά θα κάνετε να βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει τώρα που φτάσετε στο τέλος! Και όπως πολύ καλά καταλάβατε αναφέρομαι στο βερνίκι!

Tips no 1: Μην "κουνάς" το βερνίκι πριν το απλώσεις, απλά γύρισε το κάποιες φορές ανάμεσα στα χέρια σου και άρχισε να περνάς τις στρώσεις.

Tips no 2: απλώστε μια στρώση βερνίκι στη μέση του νυχιού σας και συνεχίστε απλώνοντας στις δύο ακριανές μεριές μέχρι να βάψετε όλο το νύχι. Περιμένετε μέχρι να στεγνώσει το πρώτο "χέρι" πριν περάσετε στο επόμενο. Επαναλάβετε σε όλα τα νύχια.

Πηγή: http://zoydaki1985.blogspot.com/2012/12/blog-post.html#ixzz2hK7XyLmq
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ