2012-04-10 20:44:30
Φωτογραφία για Ζητάει επανάληψη, κατέθεσε ένσταση
Να συνεχιστεί ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης ζήτησε κατά την απολογία του στην πειθαρχική επιτροπή ο Αρης, που παράλληλα κατέθεσε ένσταση για αντικανονική διακοπή της αναμέτρησης.Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η απολογία της ΠΑΕ Αρης στην πειθαρχική επιτροπή της Super League. Οι κίτρινοι επιχειρηματολόγησαν επί του αιτήματος της συνέχισης ή επανάληψης του αγώνα, δίχως την παρουσία του Αστέρα Τρίπολης στην ακροαματική διαδικασία. Στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος βρέθηκαν οι κ. Κ Καϋμενάκης, Μποροβήλος δίχως όμως να πάρουν θέση επί του συγκεκριμένου ζητήματος!

Την ΠΑΕ Αρης εκπροσώπησαν ο επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας, Βασίλης Κοντοβαζαινίτης, καθώς επίσης και οι Γιάννης Κόντης, Αγαπητός Αμπελάς. Η ΠΑΕ Αρης κατέθεσε ένσταση για αντικανονική διακοπή του αγώνα, ενώ κατήγγειλε των εμπαιγμό όλων των φορέων (και της Αστυνομίας) από τον διαιτητή Τριτσώνη, υποστηρίζοντας ότι "μας είπε αρχικά να εκκενώσουμε τη θύρα κι όταν έγινε αυτό, διέκοψε τον αγώνα. Εγινε μια απάτη εις βάρος του Αρη".Οι εκπρόσωποι του Αρη προσκόμισαν μάλιστα ιατρικές γνωματεύσεις τόσο από τον ιατρό του αγώνα όσο και από το νοσοκομείο Ιπποκράτειο, βάσει των οποίων δεν υπήρχε τραυματισμός της Χρυσούλας Κουορμπύλια ώστε να διακοπεί ο αγώνας, για να καταθέσουν στη συνέχεια την ένσταση.


Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Αρης, Γιάννης Κόντης, κατήγγειλε και την συμπεριφορά του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, για την χθεσινή (09/04) γραπτή δήλωση βάσει της οποίας ουσιαστικά καταφέρθηκε κατά της ΠΑΕ Αρης.

Με την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας, ο κ. Κόντης, προχώρησε και σε δηλώσεις τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι "όταν πραγματοποιήθηκε η πρόταση του Αρη προς όλους τους εμπλεκόμενους να αδειάσει ο χώρος πίσω από εκεί που παίζει η βοηθός, μας ανακοίνωσε όταν το κάναμε, ότι πρέπει να διακοπεί ο αγώνας. Το βρίσκουμε προσχηματικό και στην ένσταση πιστεύουμε ότι δεν τηρήθηκε ο κανονισμός που λέει ότι απαιτείται ελαφρύς ή βαρύς τραυματισμός για να διακοπεί το παιχνίδι και όχι απλώς η ρίψη αντικειμένων.Αν θέλουμε να το κάνουμε ας αλλάξουμε τον κανονισμό. Και είπαμε ότι ο γιατρός του αγώνα και ο ιατροδικαστής του Ιπποκρατείου που την εξέτασε, μετά από τρεις ώρες μετά την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα καθώς αρνούταν επίμονα να εξεταστεί, διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει τραυματισμός. Αναρωτιέμαι, πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που λέει ότι έχει τραυματιστεί, να αρνείται να εξεταστεί. Επομένως δεν υπήρχε η πλήρωση του όρου που λέει για τραυματισμό και κακώς διεκόπη το παιχνίδι".

Στη συνέχεια κατήγγειλε τη συμπεριφορά του Πάνου Μπιτσαξή. "Δεν είναι δυνατόν όταν εκκρεμοδικεί μια υπόθεση να παίρνει θέση και να προκαταβάλει την απόφαση, γιατί αυτό έκανε. Γενικότερα, δεν είδαμε καμία στήριξη από τα πολιτικά στελέχη και ο κόσμος του Αρη έχει λάβει πολλά υπόψη ενόψει των εκλογών".πηγή : sport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ