2013-10-10 18:47:23
Φωτογραφία για «Δεν μας ενόχλησε ποτέ ο Μάκης Ψωμιάδης» είπαν άλλοι δύο μάρτυρες στη δίκη για τα «στημένα»
Ο Μάκης Ψωμιάδης κατά την προσαγωγή του στα δικαστήρια.Με τις καταθέσεις δύο μαρτύρων, των πρώην διαιτητών Γιώργου Κύζα και Μιχάλη Τσινιάρη, διεξήχθη την Πέμπτη η δίκη για τους «στημένους» ποδοσφαιρικούς αγώνες με κατηγορούμενο τον Μάκη Ψωμιάδη. Και για μία ακόμη φορά οι μαρτυρίες ήταν θετικές για τον διαβόητο «Big Mac».

Ο Γιώργος Κύζας κατέθεσε για τον αγώνα Καβάλα - Αγροτικός Αστέρας, ενώ ο Μιχάλης Τσινιάρης για το Ολυμπιακός Βόλου - Ξάνθη. Μάλιστα, ο πρώτος τόνισε ότι δεν ενοχλήθηκε ποτέ από τον κατηγορούμενο στην υπόθεση Μάκη Ψωμιάδη.

Ο Γιώργος Κύζας κατέθεσε μεταξύ άλλων: «Δεν έχω ακούσει κάτι για τον Ψωμιάδη, ούτε προσπάθησε κάποιος από τους Μάκη, Σταύρο και Παπακώστα να με επηρεάσει. Ούτε έχω ακούσει κάτι από συνάδελφό μου. Ο Ψωμιάδης ερχόταν και μας ευχόταν μόνο καλή επιτυχία, όπως κάνουν όλοι».

Εν συνεχεία, ο Μάκης Ψωμιάδης τον ρώτησε: «Σας κατήγγειλε κάποιος κάτι γι' αυτό το ματς ώστε να το γράψετε στο φύλλο αγώνα;» για να απαντήσει ο Κύζας: «Όχι δεν υπήρχε κάτι για να σημειώσουμε»


Η πρόεδρος της έδρας πήρε το λόγο και τόνισε: «Καλά, έτσι κι αλλιώς πριν το ματς γίνονται όλα, όχι στη διάρκεια ώστε να γραφτούν στο φύλλο αγώνα», με τον Μάκη Ψωμιάδη να λέει: «Όχι κυρία πρόεδρε. Στα 90 λεπτά γίνονται όλα. Το ακούσατε και από άλλους μάρτυρες ότι στο ημίχρονο παρεμβαίνουν παράγοντες».

Στη συνέχεια ο Μιχάλης Τσινιάρης, πρώην διαιτητής της Σούπερ Λιγκ, κλήθηκε να καταθέσει. «Δεν με ενόχλησε κανείς για το παιχνίδι εκείνο. Δεν με ενόχλησε ποτέ ο Ψωμιάδης» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ ρωτήθηκε εκ νέου: «Γιατί ο Μπέος στη συνομιλία σάς χαρακτηρίζει "όργανο των άλλων";» για να απαντήσει με τη σειρά του: «Δεν ήμουν όργανο κανενός».

Την περασμένη εβδομάδα ένας άλλος μάρτυρας ο δικηγόρος και παράγοντας του ποδοσφαίρου Αλέξης Κούγιας είχε πλέξει το εγκώμιο του Ψωμιάδη: «Ο Ψωμιάδης είναι ένας καθαρός άνθρωπος του ποδοσφαίρου και έχει στενή σχέση με την Εκκλησία» είχε πει ο Κούγιας.

Ο δε πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, αποκάλεσε μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου τον Μάκη Ψωμιάδη «τίμιο».
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ