2013-10-11 14:14:35
Φωτογραφία για ΤΙΜΗΣΕ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΕΣΑΚΕ
Ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Χαλβατζάκης τίμησε στο πρόσωπο του Γιώργου Μπαρτζώκα τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Intercontinental Cup.

Τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης, του καλύτερου Ευρωπαίου προπονητή και αυτόν του πρωταθλητή κόσμου απολαμβάνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος τιμήθηκε από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου των προπονητών της Basket League ΟΠΑΠ ενόψει της νέας σεζόν.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων παρευρέθηκε στο πάνελ και η ανάδειξή του πρόσφατα σε πρωταθλητή κόσμου, σε συνδυασμό με τις προηγούμενες επιτυχίες του Θρύλου, ήταν αρκετές προκειμένου να τον βραβεύσει ο πρόεδρος του συνδέσμου κ. Γιώργος Χαλβατζάκης.

Ο Μπαρτζώκας βραβεύτηκε στην ουσία για την πρόσφατη επιτυχία του Θρύλου επί της Πινέιρος, αλλά ο άνθρωπος αυτός έχει πετύχει τόσα πολλά σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα, που πολλοί ακόμα το ονειρεύονται.

Τεράστια η διάκριση του Μπαρτζώκα, ο οποίος προετοιμάζει πλέον την ομάδα για το πρώτο ντέρμπι της νέας χρονιάς με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ