2013-10-11 16:14:16
Φωτογραφία για «Έφυγε» η Maria de Villota
Θλίψη σκορπά η είδηση του θανάτου της Maria de Villota, η οποία το πρωί της Παρασκευής 11/10 βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιο ξενοδοχείου της Σεβίλλης.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατος της 33χρονης πιλότου από την Ισπανία οφείλεται σε φυσιολογικά αίτια.

Η 33χρονη οδηγός είχε μεταβεί στη Σεβίλλη για να λάβει μέρος σε συνέντευξη Τύπου για την παρουσία του βιβλίου της «Life is a gift».

«Αγαπητοί φίλοι: H Maria μας άφησε. Πήγε στον ουρανό και στους αγγέλους. Ευχαριστούμε το Θεό για τον ενάμιση επιπλέον χρόνο που την είχαμε μαζί μας», είναι το μήνυμα που υπάρχει στην επίσημη σελίδα της στο Facebook και το οποίο υπογράφει η οικογένειά της.

Η γεννημένη στις 13 Ιανουαρίου του 1980, στη Μαδρίτη, Maria de Villota, κόρη του παλιού οδηγού της F1, Εmilio de Villota, εντάχθηκε στο δυναμικό της Marussia το 2010 αναλαμβάνοντας χρέη δοκιμαστή. Ωστόσο, η μοίρα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι όταν στις 3 Ιουλίου του 2012 κατά τη διάρκεια δοκιμών στο αεροδρόμιο του Duxford, έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου και καρφώθηκε πάνω σε ακινητοποιημένο φορτηγό με αποτέλεσμα να χάσει το δεξί της μάτι.


«Είναι μια λυπηρή είδηση για τον χώρο των μηχανοκίνητων σπορ. Ήταν φίλη μας. Θέλω λίγο χρόνο να συνέλθω, είμαι πολύ λυπημένος. Δεν έχω παρά να εκφράσω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της και τους δικούς της ανθρώπους», δήλωσε ο Fernando Alonso από την Suzuka, όταν ενημερώθηκε σχετικά, καθώς η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το FP2.

Βy: Μιχάλης Παγκίδης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ