2013-10-11 20:40:05
Φωτογραφία για ΣΤΑ... ΤΡΙΚΑΛΑ Ο ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ
Ο Γιώργος Γεωργάκης κι ο Ντίνος Νικολόπουλος είναι κι επισήμως παίκτες των Τρικάλων, τα οποία ανακοίνωσαν την απόκτησή τους.

Οι δύο παίκτες θα ενισχύσουν την ομάδα των Τρικάλων στο παιχνίδι με τη Νέα Κηφισιά (12/10), ενώ απών από την πρεμιέρα της Α1 θα είναι ο Μάριος Ματαλόν, μια και το letter of clearence του αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα τη Δευτέρα (14/10).

Η ανακοίνωση των Τρικάλων αναφέρει:

Η Aries Trikala BC ανακοινώνει την απόκτηση των καλαθοσφαιριστών Γιώργου Γεωργάκη και Ντίνου Νικολόπουλου.

Ο Γιώργος Γεωργάκης γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου ,είναι ύψους 2.08 και αγωνίζεται στη θέση του Center. Έπαιξε μπάσκετ στον Μαντουλίδη, την Καβάλα (Α1) ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό. Ο καλαθοσφαιριστής έχει φορέσει το εθνόσημο με όλες τις νεανικές ομάδες, έχοντας κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων το 2010 στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών στην Κροατία το 2010.


Ο Κωνσταντίνος Νικολόπουλος γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 1988 στην Ξάνθη, έχει ύψος 1μ.84 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της Ξάνθης το 2005, συνέχισε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (2007-08), μετά αγωνίστηκε στην Επανομή (2008-10) για δύο χρόνια (2010-12) στη ΜΕΝΤ ενώ πέρυσι έπαιξε στον ΠΑΟΚ».

Επίσης, τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν: «Η ομάδα μπάσκετ των Τρικάλων ντεμπουτάρει για πρώτη φορά στην ιστορία της στο πρωτάθλημα της Α1 το απόγευμα του Σαββάτου (ώρα 18.00) υποδεχόμενη την Νέα Κηφισιά με την οποία και ανέβηκαν μαζί στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Κώστας Φλεβαράκης θα έχει στην διάθεση του και τους νεοαποκτηθέντες Γεωργάκη, Νικολόπουλο, όχι όμως και τον Μάριο Ματαλόν μιας και δεν εστάλη το letter of clearance από την ομοσπονδία μπάσκετ του Ισραήλ κάτι που αναμένεται να γίνει την Δευτέρα.

Οι Τρικαλινοί φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια του αγώνα από τα γραφεία της ομάδας (Αθανασίου Διάκου 6) αλλά και από την Ξεναγός Διαφημιστική (Αθανασίου Διάκου 7, 24310 63947). Επίσης μπορούν να κάνουν και ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας trikalabc.gr.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ