2013-10-11 21:57:11
Φωτογραφία για ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ : ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΤΥΠΩΣΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑ...
Μιλώντας στην ιστοσελίδα "omilitis.gr" ο Νίκος Αναστόπουλος αναφέρθηκε σε παλαιότερές του δηλώσεις τις οποίες είχε κάνει μετά τη νίκη του Ατρομήτου επί του Ολυμπιακού και τις ατάκες του περί μπόινγκ και ντακότα.

Ο Νίκος Αναστόπουλος είχε δηλώσει τότε: "Όταν είναι να πάω στην Αμερική όμως με Ντακότα θα κάνω πιο πολλές ώρες. Όταν έχω Μπόινγκ θα πάω σίγουρα πιο γρήγορα", αφήνοντας υπονοούμενα για τον ΟΦΗ.

Κληθείς να επανατοποθετηθεί, υποστήριξε: "O ΟΦΗ είναι μέρος της ιστορίας μου, έχω περάσει τα καλύτερα προπονητικά μου χρόνια στον ΟΦΗ, δεν γίνεται να δίνουμε τέτοιου είδους ερμηνείες σε κάτι που είπα και δεν αφορούσε τον ΟΦΗ.

Δεν το διατύπωσα σωστά και παρεξηγήθηκα. Όλοι ξέρουν την αγάπη μου για τον ΟΦΗ, δεν πουλάω οπαδιλίκι, αλλά λέω την αλήθεια. Αν σε αυτό που είπα εννοούσα τον ΟΦΗ, θα είχα τον ανδρισμό να βγω και να το πω.

Φοράω παντελόνια. Όσοι είναι στην διοίκηση του ΟΦΗ και μέσα στην ομάδα ξέρουν τι νοιώθω για αυτήν την ομάδα. Αν στον ΟΦΗ πίστευαν 1% ότι εγώ μιλούσα για τον ΟΦΗ, δεν θα μου ξαναμιλούσαν. Δεν διατύπωσα σωστά αυτό που ήθελα να πω".

Ο Αναστόπουλος, όμως, δεν έμεινε μόνο σ' αυτά. Απάντησε και στην ερώτηση για το αν έχει μιλήσει με τον Μάνθο Πουλινάκη για να αναλάβει την ομάδα του Ηρακλείου.

"Δεν έχω μιλήσει καθόλου με τον πρόεδρο, με τον Νίκο Μαχλά μιλάμε πολύ συχνά λόγω της φιλίας που έχουμε, συζητάμε γενικά πολύ για το ποδόσφαιρο", τόνισε σχετικά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ποιος ήταν ο Ιωάννης Μεταξάς;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ποιος ήταν ο Ιωάννης Μεταξάς;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ