2013-10-12 00:29:02
Φωτογραφία για Εγκληματική η παρέμβαση της Περιφέρειας στο μοναδικό Πλατανόδασος της Αττικής
Σήμερα έκανα μία ξεχωριστή βόλτα στον τόπο του εγκλήματος. Είδα, άκουσα και φωτογράφισα. Τι είδα δέστε τις φωτογραφίες στο τέλος του κειμένου. Τι άκουσα από ντόπιους που βρέθηκαν εκεί πίνοντας το καφεδάκι της "πίκρας" .

Γράφω τα πιο σημαντικά. Κάποιος θαμώνας που βρισκόταν χθες εκεί ζήτησε από τον εργολάβο να του δείξει κάποιο επίσημο έγγραφο που του επιτρέπει την αποξήλωση. Ο εργοδηγός του έδειξε ενα χαρτί της Περιφέρειας Αττικής του Μαρτίου 2013 το οποίο έδειχνε τις οδηγίες παρέμβασης οπως και το μέγεθος (διαστάσεις Υψος ενός Φορτηγού).

Το έγγραφο της Περιφέρειας έφερε τρεις (3) υπογραφές, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Βαρνάβα, Του δημάρχου Μαραθώνα και του Δασαρχείου Καπανδριτίου.

Γενικότερα στην συζήτηση οι άνθρωποι ήταν εξαιρετικά φορτισμένοι και οργισμένοι.

Στη συνέχεια πήρα τον δρόμο ανεβαίνοντας προς το χωριό. Στο ύψος του παλαιού περιπτέρου το "Μέλι" συνάντησα ένα εργάτη του εργολάβου με το κίτρινο μπουφάν. Μου επιβεβαίωσε ότι είναι εργολαβία της Περιφέρειας και ότι η αποξήλωση θα συνεχιστεί και αύριο μέχρι την είσοδο του χωριού του Βαρνάβα και μετά βλέπουμε....έχουμε πολύ δρόμο είπε.

rematiavarnavasos.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ