2013-10-12 04:14:01
Φωτογραφία για Στη συναυλία του Θ. Πολυκανδριώτη και της Λ. Αλκαίου στην Πάτρα θα συμμετάσχει και το Χορευτικό του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων
Στο «Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ» στο Προάστιο της Πάτρας θα βρεθεί το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πάτρας συμμετέχοντας στην μουσική εκδήλωση για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 10 χρόνων από την έναρξη λειτουργίας του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία – ΣΟΨΥ ΠΑΤΡΑΣ (Σύλλογος Οικογενειών Ψυχικής Υγείας).

Στην μεγάλη συναυλία – παράσταση που θα δώσουν ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού και συνθέτης γνωστών λαικών επιτυχιών Θανάσης Πολυκανδριώτης, η Λένα Αλκαίου και το μουσικό σύνολο μπουζουκιών «ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ» περιλαμβάνονται και οι συνθέσεις των Ελλήνων δημιουργών «Γκρεμισμένα σπίτια» Στίχοι: Νότη Περγιάλη Μουσική: Γιάννη Μαρκόπουλου, «Το ζεϊμπέκικο της Ολυμπιάδας» Μουσική: Σταύρου Ξαρχάκου, «Δυνατός χορός» Μουσική: Γιάννη Μαρκόπουλου «Ζορμπάς ο Έλληνας» Μουσική: Μίκη Θοδωράκη, «Καραγκιόζης» Μουσική: Διονύσης Σαββόπουλος που θα χορευτούν από τους τριάντα χορευτές – τριες του Χορευτικού Του Δήμου Πάτρας σε χορογραφίες του υπεύθυνου του Χορευτικού Χρήστου Γιαννόπουλου.

Η συναυλία – παράσταση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013, ώρα 8:30μ.μ στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο «Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ.

Το εισιτήριο κοστίζει στην προπώληση 5 ευρώ και 10 ευρώ έξω από το στάδιο Τόφαλος τη βραδιά της συναυλίας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ