2013-10-12 06:24:03
Φωτογραφία για Δεν κατάφεραν να «μαγέψουν» τους Αστυνομικούς
Για απάτες κατ' εξακολούθηση καθώς και για εκβίαση συνελήφθησαν μητέρα και γιος που κατάφερναν να... αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά από αφελή άτομα που πίστευαν στις... μαγικές και μαντικές τους ικανότητες...

Συγκεκριμένα, μετά από σχετικές καταγγελίες, Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής οδηγήθηκαν σε μια 59χρονη και σε ένα 38χρονο που, παρά τις «μεταφυσικές» τους δυνατότητες που ισχυρίζονταν πως έχουν, δεν κατάφεραν να προβλέψουν και το τέλος της... λαμπρής καριέρας τους.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, κατά την τελευταία δεκαετία, μόνο από ένα θύμα της, η μάντισσα της συμφοράς κατάφερε να αποσπάσει το απίστευτο ποσόν των 112.000 ευρώ!

Ωστόσο, η οικογενειακή συμμορία δεν περιορίστηκε μόνο σε τέτοιες δραστηριότητες αλλά προχωρούσε και σε εκβιασμούς, απειλώντας τα θύματά της ότι θα δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο προσωπικό τους φωτογραφικό υλικό και βίντεο αν δεν ικανοποιούσαν τις οικονομικές τους απαιτήσεις. Έτσι, ένα ακόμη ποσόν 20 περίπου χιλιάδων ευρώ κατάφερε να φτάσει στα χέρια τους και από ένα μόνο εκβιασμό!


Η σύλληψη των παραπάνω έγινε μετά από προηγούμενη συνεννόηση θύματος και Ασφάλειας με τη γνωστή μέθοδο των προσημειωμένων χαρτονομισμάτων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- Ένα περίστροφο μάρκας TAURUS .

- Ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο.

- Εννέα φυσίγγια.

- Μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών συσκευών τελευταίας τεχνολογίας (laptop , tablet , ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κάμερες, κινητά τηλέφωνα, φωτογραφικές μηχανές κ.λπ.)

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ