2013-10-12 10:36:06
Φωτογραφία για ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ : ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΩ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟΥΣ!
Ο Ανδρέας Χριστοδούλου εκπλήρωσε ένα από τα όνειρά του με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, αλλά γνωρίζει πως μόνο με σκληρή δουλειά θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των Πρωταθλητών Ευρώπης.

Ο 18χρονος Κύπριος γκαρντ μίλησε στο "gazzetta.gr" για τη μεγάλη πρόκληση που έχει να αντιμετωπίσει, το πρότυπό του, Κόμπι Μπράιαντ, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει και την ηγετική φυσιογνωμία του αρχηγού του, Βασίλη Σπανούλη.

Έχεις μπει στο… κλίμα του Ολυμπιακού;

«Είναι σαν όνειρο, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. H Media Day ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα. Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά. Τα παιδιά με βοήθησαν πάρα πολύ. Με βοήθησε πολύ το γεγονός ότι από τις πρώτες προπονήσεις όλοι στον Ολυμπιακό μού συμπεριφέρονταν σαν να με ήξεραν πάρα πολύ καιρό. Όλα αυτά με βοήθησαν να εγκλιματιστώ και σιγά-σιγά πιστεύω πως θα είμαι μια χαρά».

Οι στόχοι της ομάδας σου είναι γνωστοί. Οι προσωπικοί σου, όμως, ποιοι είναι;


«Προσωπικός μου στόχος είναι να αξιοποιήσω όσες ευκαιρίες μου δώσει ο κόουτς και να βγάλω ασπροπρόσωπους όσους με πιστεύουν. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με σκληρή δουλειά».

Σκέφτεσαι την στιγμή που θα πραγματοποιήσεις την πρώτη σου επίσημη εμφάνιση με τον Ολυμπιακό;

«Δεν το έχω σκεφτεί. Θέλω απλά να είμαι έτοιμος, όταν φτάσει αυτή η στιγμή. Αυτός είναι ο λόγος που δουλεύω τόσο σκληρά στις προπονήσεις. Οι απαιτήσεις της ομάδας είναι πάρα πολύ μεγάλες και θέλω να είμαι έτοιμος, όταν φτάσει αυτή η στιγμή».

Έχεις κάποιο πρότυπο;

«Παρακολουθούσα από μικρός ΝΒΑ και πρότυπό μου ήταν ο Κόμπι Μπράιαντ. Στόχος μου ήταν να αγωνιστώ σε όσο το δυνατό ψηλότερο επίπεδο και ο Ολυμπιακός καλύπτει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μου. Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένας μεγάλος ηγέτης και αποτελεί πρότυπο για κάθε παιδί στην ηλικία μου. Είμαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι δίπλα του στις προπονήσεις. Μαθαίνεις πάρα πολλά από τον Βασίλη. Είναι εξαιρετικό παιδί και με τις συμβουλές του σε βοηθάει πάρα πολύ. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα γκαρντ που έχουν περάσει από το ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ».

Έχεις «δεθεί» με κάποιους από τους συμπαίκτες σου περισσότερο;

«Σίγουρα έχω δεθεί περισσότερο με τον Αγραβάνη και τον Παπαπέτρου, καθώς είμαστε πιο κοντά ηλικιακά. Με τον Σλούκα και τον Κατσιβέλη νιώθω πως μας συνδέει κάτι περισσότερο, μιας και προερχόμαστε από τον Μαντουλίδη. Όλα τα παιδιά, όμως, έχουμε δεθεί, βγαίνουμε μαζί και είμαστε μια παρέα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ