2013-10-12 12:20:01
Φωτογραφία για Πάτρα: Απόψε η συναυλία Πολυκανδριώτη - Αλκαίου για τα δέκα χρόνια του ΣΟΨΥ - Τιμή εισιτηρίου
Ο Σύλλογος για την Ψυχική Υγεία – ΣΟΨΥ ΠΑΤΡΑΣ για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 10 χρόνων από την έναρξη λειτουργίας του και στα πλαίσια του 4ου Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας «ΑΝΤΙΣΤΙΓΜΑ – ΠΑΤΡΑ» προτείνει μια βραδιά διασκέδασης και χορού με την μεγάλη συναυλία – παράσταση αναφορά στο λαϊκό τραγούδι με το Θανάση Πολυκανδριώτη, τη Λένα Αλκαίου και το μουσικό σύνολο μπουζουκιών «ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013, ώρα 8:30μ.μ στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο «Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ».

Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, μέσα από την πολυετή του πείρα σε επιτυχημένες παραστάσεις, έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό λαϊκό μουσικό ταξίδι. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Τραγούδια του Θανάση Πολυκανδριώτη γνωστά στο ευρύ κοινό που έχουν ερμηνευτεί από μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως ο Στράτος Διονυσίου, ο Στέλιος Καζαντζίδης, η Μαρινέλλα.

Επιτυχίες της Λένας Αλκαίου από τους προσωπικούς της δίσκους.


Ρεμπέτικα και επιτυχίες του Γιώργου Ζαμπέτα από το Μουσικό Σύνολο «ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ».

Ταξίμια και ορχηστρικά από τον Θανάση Πολυκανδριώτη.

Αφιέρωμα στο έργο μεγάλων δημιουργών όπως του Χιώτη, του Τσιτσάνη, του Χατζιδάκι του Θεοδωράκη, του Κουγιουμτζή, του Καλδάρα, του Άκη Πάνου και άλλων Συνδιοργανωτής της συναυλίας είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, η οποία είναι σταθερά προσανατολισμένη στην στήριξη των ευπαθών ομάδων συμπολιτών μας.

Την συναυλία θα τιμήσει με τη παρουσία του το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, που οι χορευτές του θα συνοδεύσουν τα μουσικά κομμάτια του μαέστρου Θανάση Πολυκανδριώτη και υπόσχονται να εντυπωσιάσουν με αυτή την ειδική συνεργασία.

Την μεγάλη αυτή βραδιά θα πραγματοποιηθεί κλήρωση και ένας τυχερός θα κερδίσει ένα ταξίδι για την Κεφαλονιά ή την Ιθάκη για 2 άτομα και ένα Ι.Χ. με επιστροφή, δώρο του ταξιδιωτικού γραφείου του κ. Γιώργου Τελώνη – ΙΟΝΙΑΝ FERRIES.

Ο ΣΟΨΥ ΠΑΤΡΑΣ σας καλεί όλους και όλες στην μεγάλη βραδιά να στηρίξουμε και να δώσουμε ελπίδα στους ψυχικά πάσχοντες συμπολίτες μας, να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί, να επιβεβαιώσουμε τη θέληση μας για μια κοινωνία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Προλάβετε την προπώληση των τελευταίων εισιτηρίων με 5 ευρώ τηλ. 2610 621 273.

Είσοδος : 10 ευρώ
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ