2013-10-12 12:46:09
Φωτογραφία για Πως έγινε το «Θερμό» επεισόδιο των διεθνών μας  με τον Σκρτελ
Την κόκκινη κάρτα του Γερμανού διαιτητή, Ντενίζ Αϊτεκίν, αντίκρισε ο Μάρτιν Σκρτελ, μετά τον αγώνα, Ελλάδα-Σλοβακία, καθώς διαπληκτίστηκε με τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά.

Τα «άιματα άναψαν» στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Καραϊσκάκη, λίγα λεπτά αφότου ο ρέφερι της συνάντησης σφύριξε τη λήξη. Εμφανώς απογοητευμένος από τον τρόπο που ηττήθηκε η ομάδα του (σ.σ. γύρισε τη μπάλα στο Μούχα) ο κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ, Μάρτιν Σκρτελ τα είπε σε έντονο ύφος με το Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο Σλοβάκος δεν έμεινε στα λόγια, αλλά κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, ενώ ακολούθησε αψιμαχία και με τον Κώστα Μανωλά.

Ο διαιτητής του αγώνα ήταν κοντά στο περιστατικό και είχε πλήρη εικόνα τουτι συνέβη. Η αντίδρασή του ήταν άμεση και έδειξε την κόκκινη κάρτα στο Σκρτελ.

Η απόφαση του ρέφερι επέφερε μεγαλύτερη ένταση και νεύρα από την πλευρά των φιλοξενούμενων. Αυτή την φορά κάποιων ατόμων από την αποστολή της ομάδας, οι οποίοι επιχείρησαν να μεταβούν στ' αποδυτήρια των διαιτητών, χωρίς να τα καταφέρουν. Καταλυτική στο σημείο εκείνο ήταν η παρέμβαση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ