2013-10-12 17:11:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Σάπισαν στο ξύλο 75χρονο που ήθελε σεξ με 15χρονη!
Το ξύλο της «αρκούδας» έπεσε τις νυχτερινές προς πρωινές ώρες της περασμένης Τρίτης στα Βραχναιϊκα. Θύμα ένας 75χρονος ο οποίος έχει αδυναμία στις ανήλικες τσιγγάνες. Ο ηλικιωμένος πέρασε άσχημε στιγμές στα χέρια ομάδας ΡΟΜΑ, οι οποίοι του την είχαν στήσει και αμέσως μόλις τον είδαν να αποβιβάζει από το αυτοκίνητό του μια 15χρονη τσιγγάνα άρχισαν να τον δέρνουν.

Ο άντρας έχει στο βιογραφικό του «εξαιρετικές επιδόσεις» στην αποπλάνηση ανήλικων κοριτσιών ενώ πριν από χρόνια προσελκύοντας μια ανήλικη ΡΟΜΑ απέκτησε μαζί της παιδί το οποίο και στη συνέχεια υποχρεώθηκε να αναγνωρίσει.

Ωστόσο η αδυναμία του στις μικρές τσιγγάνες τον φέρνει ακόμα τα βράδια στον χώρο του παλαιού σταθμού του ΟΣΕ στα Βραχναιϊκα, όπου κλείνει τα ραντεβού του με τις μικρές τσιγγάνες δίνοντάς τους 15 και 20 ευρώ.

Όταν ο 75χρονος γλύτωσε από τα χέρια των διωκτών του στο σταθμό του ΟΣΕ στα Βραχναιϊκα είχε σχηματιστεί λίμνη αίματος ενώ σύμφωνα με τους κατοίκους ο 75χρονος φοβούμενος τις συνέπειες, επέλεξε τη νοσηλεία κατ' οίκον.

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ