2013-10-12 23:20:50
Φωτογραφία για ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ... ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΒΑΪΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑΤΗ! *PHOTOS*
Πύρα προς τον Ντενίζ Αϊτεκίν, διαιτητή του αγώνα της Ελλάδας με την Σλοβακία, εξαπέλυσε ο Βλαντιμίρ Βάις, μιλώντας στο "onsports.gr".

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης του «Γ. Καραϊσκάκης», το βράδυ της Παρασκευής (11/10) εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την παρουσία του Γερμανού ρέφερι, χαρακτηρίζοντας την διαιτησία του... «ντροπή για το ποδόσφαιρο».

Παράλληλα, ο 23χρονος άσος μίλησε για τα νεύρα στο τέλος του αγώνα και τη συμβολή του Γιάννη Μανιάτη (κάτι για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα, δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), αλλά και την «μάχη» του με τον Γιώργο Σαμαρά, με τον οποίο ήταν μαζί στην Μάντσεστερ Σίτι.

Αναλυτικά τις δηλώσεις του Βλαντιμίρ Βάις:

Αρχικά θα ήθελα ένα σχόλιο για τον αγώνα με την Ελλάδα «Νομίζω ότι ήμασταν λίγο άτυχοι. Προσπαθήσαμε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Είχαμε μερικές ευκαιρίες, όπως και η Ελλάδα. Νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι που ένα τέρμα θα έπαιζε σημαντικό ρόλο. Δυστυχώς μετά από ένα δικό μας λάθος, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο και μπορεί να συμβεί σε κάθε τερματοφύλακα του κόσμου. Νομίζω ότι δεν ήμασταν πολύ τυχεροί σήμερα (την Παρασκευή)».


Η Ελλάδα αγωνίστηκε όπως την περιμένατε;

«Νομίζω ότι έπαιξαν όπως ακριβώς το περιμέναμε. Όμως, ο διαιτητής σήμερα ήταν ντροπή για το ποδόσφαιρο καθώς δεν μας έδωσε τίποτα. Ο Σαμαράς με κλώτσησε 5 φορές στο πρώτο ημίχρονο και δεν του μίλησε καθόλου. Του είπα κάτι και μου έδωσε άμεσα κίτρινη κάρτα, όπως και στον Στοχ. Δεν μας έδωσε δύο πέναλτι. Ένα με τον Στοχ στο πρώτο μέρος και ένα με τον Σκρτελ στο δεύτερο. Νομίζω ότι ήταν ένα κακό παιχνίδι για τον διαιτητή. Αλλά δεν είναι δικαιολογία για μας. Κάναμε πολλές ευκαιρίες. Συγχαρητήρια στην Ελλάδα».

Στα τελευταία λεπτά υπήρξε συμπλοκή στο χορτάρι του γηπέδου. Τι έγινε;

«Ένας παίκτης του ΠΑΟΚ που δεν ξέρω το όνομά του και δεν τον έχω ακούσει, είχε κακό παιχνίδι, είναι κακός παίκτης και μου είπε κάτι χωρίς να τον καταλάβω. Άρχισε να με σπρώχνει. Τον έσπρωξα κι εγώ. Μετά ήρθε ο αρχηγός (Μανιάτης) και θέλησε να με ηρεμήσει και να πάρει τον παίκτη μακριά. Στη συνέχεια άρχισαν τα σπρωξίματα μεταξύ των παικτών, όπως του Σκρτελ με κάποιους της Ελλάδας. Ο Σκτρελ πήρε κόκκινη κάρτα, αλλά οι Έλληνες δεν πήραν τίποτα. Ο ρέφερι ήταν 100% με το μέρος τους. Σε αυτό το στάδιο, με δύο δυνατές ομάδες να παίζουν είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο η διαιτησία».

Ακολουθεί η τελευταία αγωνιστική… Πιστεύεις πως η Βοσνία θα καταφέρει να προκριθεί ως πρώτη στον όμιλο ή μπορεί να ελπίζει η Ελλάδα;

«Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει στο τελευταίο παιχνίδι. Όλα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι για την Βοσνία, γιατί παίζουν στην Λιθουανία. Εμείς φύγαμε με την ισοπαλία από εκεί. Η Ελλάδα παίζει το τελευταίο παιχνίδι και θα προσπαθήσει μέχρι το τελευταίο λεπτό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ