2013-10-13 18:02:45
Φωτογραφία για Η ΑΕΚ νίκησε εύκολα τον Ηλυσιακό με 0-3
 

Η ΑΕΚ επικράτησε με 0-3 του Ηλυσιακού, στο ΟΑΚΑ, για το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο, με τον Άγιο Νικόλαο να αποτελεί τον προσεχή της αντίπαλο.

Η «Ένωση» πραγματοποίησε ένα πολύ καλό β’ ημίχρονο, στο οποίο μάλιστα σημείωσε και τα τρία γκολ.

Το… χορό των τερμάτων άνοιξε στο 56’ ο Γεωργέας, ενώ στο 60’ ο Μπρέσεβιτς έκανε το 2-0.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 77’ ο Πόποβιτς.

Η ΑΕΚ μπήκε «ορεξάτη» στον αγώνα και μόλις στο 2’, ο Ντακόλ βρήκε ωραία τον Μπρέσεβιτς, ο οποίος μπήκε στην περιοχή του Ηλυσιακού, αλλά το δυνατό σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από την εστία του Νικολάου.

Η «απάντηση» από τον Ηλυσιακό ήταν άμεση, καθώς στο 7’ ο Μασούρας έκανε το πλασέ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Σταθάκη και βγήκε κόρνερ.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Γροντής έκανε το πλασέ και οι αμυντικοί του Ηλυσιακού έδιωξαν πάνω στη γραμμή. Στην επαναφορά, η μπάλα έφτασε στον Μπρέσεβιτς, ο οποίος επιχείρησε νέο πλασέ, που απομακρύνθηκε και αυτό πάνω στη γραμμή από τους παίκτες των φιλοξενούμενων.


Η «Ένωση», έφτασε μία ανάσα από το γκολ στις καθυστερήσεις του α’ μέρους (45’ + 2’), όταν ο Γεωργέας έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Πόποβιτς έγινε αποδέχτης της μπάλας και από καλή θέση έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Νικολάου.

Στην επανάληψη, ο Ηλυσιακός έχασε ευκαιρία για να κάνει το 0-1, όταν στο 55’ ο Μασούρας μπήκε στην περιοχή, έκανε το πλασέ, αλλά ο Καραγκιολίδης είπε «όχι».

Ό,τι δεν πέτυχε ο Μασούρας, το κατάφερε ο Γεωργέας για λογαριασμό της ΑΕΚ στο 56’. Ο Πόποβιτς, τροφοδότησε τον Γεωργέα μέσα στην περιοχή και αυτός με αριστερό πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο 60’ η «Ένωση» διπλασίασε τα τέρματα της στο ματς με τον Μπρέσεβιτς να κάνει την προβολή, μετά από σέντρα του Κορδέρο και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. H AEK έφτασε και σε τρίτο γκολ, όταν ο Πόποβιτς βγήκε τετ-α-τετ με τον Νικολάου, τον οποίο ξεπέρασε και διεύρυνε ακόμα περισσότερο τον δείχτη του σκορ.

Αυτό το αποτέλεσμα δεν άλλαξε στα τελευταία λεπτά, με την ΑΕΚ να προκρίνεται εύκολα στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ηλυσιακός: Νικολάου, Φίπε (38' Μητσόπουλος), Ιωαννίδης, Σίσκος, Καραπιπέρης, Αμανατίδης, Μασούρας (65' Κολοβός), Φλέγγας (70' Αγγελόπουλος), Κωσταντίνου, Στρατάκης, Κάμπας.

ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Αργυρίου, Πεταυράκης, Ρόβας, Σταθάκης, Κορδέρο, Γεωργέας (80' Παληαρούτας), Ντακόλ (86' Καζβιρόπουλος), Μπρέσεβιτς (78' Τσεβάς), Γροντής, Πόποβιτς.
Allinsports
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ