2013-10-13 20:16:10
Φωτογραφία για ΠΑΟΚ: Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τα θύματα των Τεμπών
Ο ΠΑΟΚ για ακόμη μία χρονιά δεν ξέχασε τους αδικοχαμένους οπαδούς του, που στις 4 Οκτωβρίου του 1999, είχαν χάσει τη ζωή τους σε αυτοκινητικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Στο ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα των Τεμπών το «παρών» έδωσε το ΔΣ της ΠΑΕ αλλά και αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών, ενώ στεφάνια κατατέθηκαν από τον Ιβάν Σαββίδη, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και την ομάδα. 

Ακόμη αντιπροσωπεία υπήρχε από το τμήμα χάντμπολ του συλλόγου, ενώ στεφάνι κατατέθηκε και από αντιπροσωπεία φιλάθλων της Λίβερπουλ.

Παρόντες στην επιμνημόσυνη δέηση ήταν οι συγγενείς των έξι θυμάτων, αλλά και πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ, οργανωμένοι και μη, καθώς είχαν προγραμματιστεί εκδρομές με πούλμαν για το σημείο.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ένα σύντομο μήνυμα στον λογαριασμό της στο twitter έκανε το ακόλουθο σχόλιο: «Αξίζουν συγχαρητήρια στους φιλάθλους που κάθε χρόνο τιμούν τη μνήμη των αδικοχαμένων φιλάθλων και στηρίζουν τις οικογένειες τους».


Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 4/10/1999, όταν ο χρόνος σταμάτησε για έξι οπαδούς του ΠΑΟΚ, που έχασαν τη ζωή τους, κατά την επιστροφή τους από την Αθήνα (είχαν πάει να παρακολουθήσουν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό) μετά την ανατροπή του πούλμαν που τους μετέφερε.

Από τα συντρίμμια του πούλμαν ανασύρθηκαν νεκροί ο 20χρονος Χαράλαμπος Ζαπουνίδης, ο 25χρονος Δημήτριος Ανδρεαδάκης, η 18χρονη Χριστίνα Τζιόβα, ο 22χρονος Αναστάσιος Θέμελης, ο 22χρονος Γεώργιος Γκανάτσιος και ο 17χρονος Κυριάκος Λαζαρίδης, αλλά και ο οδηγός του λεωφορείου ο 68χρονος Αστέριος Αγκζιώτης. 
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ