2013-10-13 20:40:02
Φωτογραφία για ΕΦΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΙ
Εφτά παίκτες των πρωταθλητών Ευρώπης και Κόσμου θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν για πρώτη φορά σε ματς Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και ήδη κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι, ενώ γίνονται... "φροντιστήρια" από τους παλιούς.

Εφτά παίκτες του Ολυμπιακού (οκτώ με τον Χριστοδούλου, αλλά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ελλάδα) θα λάβουν μέρος για πρώτη φορά σε ντέρμπι κόντρα στους "πράσινους".

Οι περισσότεροι από αυτούς θα παίξουν, αλλά υπάρχει ενδεχόμενο να μείνει και κάποιος εκτός αποστολής, είτε λόγω τραυματισμού, είτε από αγωνιστικής πλευράς. Όλοι τους όμως έχουν μπει σε διαδικασία προετοιμασίας ενός ντέρμπι όπως είναι αυτό ανάμεσα στους "αιώνιους" της Ελλάδας.

Ο λόγος για τους Μπρεντ Πέτγουεϊ, Μπράιαντ Ντάνστον, Ιωάννη Παπαπέτρου, Δημήτρη Αγραβάνη, Μίρζα Μπέγκιτς, Δημήτρη Αγραβάνη και Ματ Λοτζέσκι. Τόσο το προπονητικό επιτελείο, όσο και οι συμπαίκτες τους που έχουν εμπειρία από ανάλογες αναμετρήσεις, έχουν ξεκινήσει τα ..."φροντιστήρια" στους "νέους", προκειμένου να μπουν στο κλίμα των συγκεκριμένων αγώνων.


Βέβαια, το ματς (Δευτέρα, 14/10, 19:15, ΔΤ) θα διεξαχθεί χωρίς οπαδούς στο ΣΕΦ και οι "νέοι" δεν θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες. Όλοι τους, όμως, έχουν καταλάβει την βαρύτητα της αναμέτρησης, αλλά και το πόσο σημαντικό είναι να κερδίσουν οι ερυθρόλευκοι τον Παναθηναϊκό, τόσο από βαθμολογικής πλευράς (καθώς ξεκινάνε την σεζόν όντας στο -2), όσο και για ψυχολογικούς λόγους ενόψει της συνέχειας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ