2013-10-13 22:53:52
Φωτογραφία για Χάντμπολ γυναικών: Ιστορική νίκη-πρόκριση ο ΠΑΟΚ
Την πρώτη της ευρωπαϊκή νίκη, η οποία σήμανε την πρόκριση στον 3ο γύρο του EHF Cup, σημείωσε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ (28-20 την Ετάρ Τάρνοβο στην Μίκρα).

 

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στα κύπελλα Ευρώπης, ο "δικέφαλος" πανηγύρισε την πρώτη του νίκη και ανατρέποντας το 22-24 του αγώνα της Βουλγαρίας, πήρε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε μόλις με ένα γκολ διαφορά στο πρώτο ημίχρονο (11-10), αλλά το δεύτερο μέρος ήταν τελείως διαφορετικό. Ιδιαίτερα στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι είχαν επιμέρους σκορ 8-1 και έφτασαν δίκαια στο τελικό 28-20.

Αντίπαλος της ελληνικής ομάδας στον επόμενο γύρο θα είναι η ρουμανική Κλουζ, η οποία πέρυσι είχε λάβει μέρους στους ομίλους του Champions League.

ΠΑΟΚ: Ανθίτση 1, Παπαδοπούλου 7, Προκοπίδου 9, Μούρνου 3, Στρατάκη 3, Νούλα 4, Παπάζογλου 1, Χατζή, Τζέριτς, Ιωαννίδου, Καρσανίδου, Καβαζοπούλου, Παπαβασιλείου, Παυλίδου, Σελεμίδου.

Ετάρ Ταρνόβο: Μπούρνεβα 4, Μπογκντάνοβα 2, Στεφάνοβα Ζ. 1, Ντιμίτροβα 4, Κότσεβα 8, Κράτσεβα, Αλεξάντροβα, Ντίμοβα, Ντόντσεβα 1, Κράτσεβα, Νικόλοβα, Πάβλοβα, Στεφάνοβα Κ., Στοΐλοβα.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ