2013-10-14 12:00:08
Φωτογραφία για ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ... «ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ» ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ
Αν συγκεντρωθούν όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες για ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων του εξωτερικού για τον Κώστα Μήτρογλου, βγαίνει το συμπέρασμα ότι πρόκειται αυτή τη στιγμή για το πιο... hot όνομα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ο πιο μεγάλος μεταγραφικός στόχος κορυφαίων συλλόγων.

Στην Ιταλία λένε συνεχώς για την Ίντερ ότι τον προορίζει για τη θέση του Μιλίτο, του οποίου λήγει το συμβόλαιο.

Στην Αγγλία ότι η Άρσεναλ και η Λίβερπουλ τον έχουν υπό διαρκή παρακολούθηση, με προβάδισμα για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ που έχει άριστες σχέσεις με τον Ολυμπιακό.

Στην Γερμανία ότι ο Έλληνας φορ΄είναι στην κορυφή της λίστας της Ντόρτμουντ για αντι-Λεβαντόφσκι και ότι οι Γερμανοί ετοιμάζουν πρόταση με πολύ μεγάλα ποσά για τον παίκτη και την ομάδα του.

Στη Ρωσία πολλές ομάδες θα πρόσφεραν γη και ύδωρ για να τον αποκτήσουν κι όχι μόνον η Τέρεκ Γκρόζνι που έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον από το καλοκαίρι.

Και στην Πορτογαλία η Μπενφίκα που πρόσφατα αγόρασε τον Φέισα από τον Ολυμπιακό, αλλά και η Σπόρτινγκ του Ζαρντίμ που γνωρίζει καλά τον Έλληνα φορ, φέρονται να καραδοκούν.

Ο Ολυμπιακός και ο παίκτης επιμένουν ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για τέτοιες συζητήσεις κι ότι το βασικό αυτή τη στιγμή είναι να συνεχίσει ο "πιστολέρο" να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις και τα γκολ του στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο ελληνικό πρωτάθλημα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ