2013-10-14 20:27:03
Φωτογραφία για ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Πρεμιέρα στον Πειραιά για άνδρες και γυναίκες.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας η κλήρωση των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και Γυναικών για την περίοδο 2013-14. Τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π εκπροσώπησε η Διεθύντρια κα. Τσιλιγκίρη, ο επίτιμος πρόεδρος κ. Θεοδωρακάκης, ο μάνατζερ της ομάδας ανδρών κ. Λογοθέτης και η μάνατζερ της ομάδας γυναικών κα Καλογερά.

Την εκδήλωση άνοιξε με την ομιλία του ο πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Διαθεσόπουλος ο οποίος αναλύοντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση ζήτησε από όλα τα σωματεία να επιδείξουν συνέπεια ως προς τις υποχρεώσεις τους και τον νόμο (κεφάλαιο άδειες κολυμβητηρίων).

Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού η οποία κατέκτησε την περασμένη το πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο αρχίζει στις 2 Νοεμβρίου 2011 τους αγώνες της στον Πειραιά με το Παλαιό Φάληρο ενώ η ομάδα των γυναικών παίζει και εντός έδρας στις 23 Νοεμβρίου με τον Ηρακλή.


Βλάχος: "Πρώτος στόχος το πρωτάθλημα"

Ο τεχνικός της ομάδας ανδρών του Ολυμπιακού Θόδωρος Βλάχος αναφερόμενος στην κλήρωση σημείωσε: "Δεν έχει σημασία η σειρά των αγώνων. Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να βλέπει με σοβαρότητα κάθε παιχνίδι και να το κερδίζει. Το πρωτάθλημα ουσιαστικά κρίνεται στα πλέι οφ αλλά θα πρέπει να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο όλη τη χρονιά. Με μια πρώτη ανάγνωση βλέπω πως στις αρχές του 2014 έχουμε πολλά πιο σημαντικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη αλλά θα είμαστε έτοιμοι για όλα. Εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους".

Παυλίδης: "Άλλη ταχύτητα"

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας γυναικών Χάρης Παυλίδης είπε: "Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη θεωρώ πως θα είναι και φέτος οι ομάδες που θα παλέψουν για το πρωτάθλημα. Είναι σ' άλλη ταχύτητα σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. Πρέπει ν' ανταποκριθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στις υποχρεώσεις μας σε Ελλάδα και Ευρώπη και τώρα προετοιμαζόμαστε για τα παιχνίδια στην Ουγγαρία που θα κρίνουν την πορεία μας. Φυσικά στόχος του Ολυμπιακού είναι πάντα η κορυφή".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ