2013-10-14 23:14:06
Φωτογραφία για Αυτός είναι ο απαγωγέας της μικρής Μαντλίν;
Εδώ και 6 χρόνια η εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν Μακάν συγκλονίζει τη βρετανική κοινή γνώμη. Το κοριτσάκι εξαφανίστηκε το 2007 από το δωμάτιο ξενοδοχείου σε τουριστικό θέρετρο της Πορτογαλίας και έκτοτε οι έρευνες των αρχών έχουν περάσει από «σαράντα κύματα», με αλλεπάλληλες εναλλαγές συναισθημάτων για τους γονείς της Μαντλίν.

Φαίνεται πως οι καταθέσεις δύο μαρτύρων έχουν οδηγήσει τη Σκότλαντ Γιαρντ σε μία νέα εκδοχή των όσων εκτυλίχθηκαν στο ξενοδοχείο της Πράια ντα Λουζ, την ώρα που το ζεύγος Μακάν δειπνούσε με φίλους σε εστιατόριο.

«Αυτός ο άνδρας ενδέχεται να αποτελεί το κλειδί στην έρευνα και ο εντοπισμός του και η κατάθεσή του είναι για εμάς ζωτικής σημασίας», δήλωσε ο επιθεωρητής Άντι Ρέντγουντ σχετικά με τις φωτογραφίες του υπόπτου που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με τις βρετανικές αρχές, ο άνδρας δεν ξεπερνά σε ηλικία τα 40 έτη, έχει κοντά καστανά (ή μαύρα) μαλλιά και είναι μετρίου αναστήματος.

Σε συνεργασία με το πρόγραμμα του BBC Crimewatch, η αστυνομία ανακοίνωσε πως έχει καταλήξει στην πιο λεπτομερή αναπαράσταση της ημέρας εξαφάνισης της Μάντλιν.

news.pathfinder.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ