2013-10-15 11:36:09
Φωτογραφία για Ο Γολγοθάς του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γκαμπριέλ Μπατιστούτα - Το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του
Η αρνητική δύναμη του διαδικτύου έκανε για ακόμα μία φορά την εμφάνισή της, αφού δημοσιεύματα ιταλικών ιστοσελίδων αναμετέδωσαν είδηση πως ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα πάσχει από σύνδρομο "Λου Γκέρινγκ" και σύντομα θα χάσει τη ζωή του.

Τα "lazionews24.com" και "Gazzettagiallorossa.it" αναδημοσίευσαν κείμενο από το "ilovefootball.it" από τις 21 Σεπτεμβρίου, το οποίο με τη σειρά του ανέβασε κείμενο από το blog "Storie del Calcio" από τις 6 Νοεμβρίου του 2012, που κάνουν λόγο για τον κίνδυνο του πρώην άσου της Φιορεντίνα και της Ρόμα να ταλαιπωρείται από το εν λόγω εκφυλιστικό σύνδρομο που πρόσφατα στέρησε την ζωή του Στέφανο Μποργκονόβο.

Τα δημοσιεύματα "βασίζονται" στα προβλήματα του "Μπατιγκόλ" στα γόνατα από τους τραυματισμούς που υπέστη κατά τη διάρκεια της καριέρας του και που του προκαλούν δυσκολία στην κίνηση ακόμα και τώρα. "Υπήρξε μία εποχή που ήμουν πολύ άσχημα. Σχεδόν δεν μπορούσα να περπατήσω. Τώρα είμαι καλύτερα. Δεν μπορώ να παίξω μπάλα πλέον, γιατί δεν μπορώ να τρέξω", είχε δηλώσει τον Μάρτιο του 2012 στο γαλλικό περιοδικό "France Football".

Ένα μήνα μετά από το πρώτο δημοσίευμα, μάλιστα, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Αργεντινής εθεάθη να δίνει αγώνα τένις μαζί με τους Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, Χουαν Μαρτίν ντελ Πότρο και Ρότζερ Φέντερερ.

Πηγή: Contra
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ