2013-10-15 15:49:05
Φωτογραφία για Και η Ιντερ στο «παιχνίδι» για Μήτρογλου
Το επιθετικό κρεσέντο του Κώστα Μήτρογλου, το γεγονός ότι σκοράρει κατά ριπάς έχοντας κερδίσει θέση βασικού και στην εθνική Ελλάδας, δεν έχει περάσει απαρατήρητο στον ευρωπαϊκό χώρο. Αρκετές είναι οι ομάδες που παρακολουθούν τον 25χρονο φορ και στον Ολυμπιακό έχουν γνώση γι αυτό όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του τεχνικού συμβούλου σε θέματα σκάουτινγκ κ. Χουάνχο Λορένθο, όταν ο τελευταίος ερωτήθηκε από ιταλική ιστοσελίδα για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ιταλικής Ιντερ.

«Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν η Ιντερ έστειλε άνθρωπο να παρακολουθήσει τον Ελλάδα - Σλοβακία, το σίγουρο όμως είναι ότι αυτός ο κατάσκοπος δεν είχε επαφές μαζί μας και ότι δεν έχουμε μιλήσει με κάποιον από την ομάδα. Ξέρουμε όμως ότι υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται και διαπιστώνουν την εξέλιξή του» θόλωσε τα νερά ο κ. Λορένθο αρνούμενος να κατονομάσει τους ενδιαφερόμενους συλλόγους.

Το συμβόλαιο του Μήτρογλου με τον Ολυμπιακό εκπνέει το 2016 και η διοίκηση των Ερυθρόλευκων δεν έχει ορίσει τιμή για ενδεχόμενη πώλησή του επειδή δεν είναι στις άμεσες προθέσεις της να κάνει κάτι τέτοιο: «Ο Μήτρογλου είναι ευτυχισμένος εδώ και εμείς είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την απόδοσή του. Τι θα γινόταν αν η Ίντερ χτυπούσε την πόρτα τον Ιανουάριο; Προτιμώ να μην απαντήσω» τόνισε ο κ. Λορένθο αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

http://kourdistoportocali.com/post/30499/kai-h-inter-sto-paixnidi-gia-mhtrogloy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ