2013-10-15 19:10:08
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ : ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΛΟΤΖΕΣΚΙ
Ο γκαρντ του Πανελευσινιακού, Μανώλης Παπαμακάριος, μίλησε στον "Sentra 103,3" με αφορμή το ντέρμπι του ΣΕΦ, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια.

Ακόμη, εξέφρασε την σιγουριά πως στη συνέχεια, αμφότεροι οι «αιώνιοι» θα παρουσιαστούν κατά πολύ βελτιωμένοι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού:

Για την κακή εικόνα του ντέρμπι: «Ηταν αναμενόμενη καθώς καμία ομάδες δεν έτοιμη αυτή την εποχή, τουλάχιστον σε επίπεδο συνεργασιών στην επίθεση. Και οι δύο προσπάθησαν πολύ σκληρά στην άμυνα, ο Ολυμπιακός έπαιζε στο γήπεδό του, ήταν καλύτερος έβαλε κάποια σουτ και κέρδισε δίκαια».

Για τα πολύ κακά ποσοστά και των δύο: «Τα ποσοστά εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Εξαρτώνται από τις συνεργασίες και από τι θέλει ο κόουτς, το οποίο χρειάζεται χρόνος για να καταλάβουν οι παίκτες και να γνωριστούν μεταξύ τους. Στο χθεσινό παιχνίδι, οι δύο αντίπαλοι προσπάθησαν περισσότερο ο ένας να καταστρέψει το παιχνίδι του άλλου, παρά να σκοράρει».


Για το αν στη συνέχεια οι δύο «αιώνιοι» θα βελτιωθούν: «Είμαι 100% σίγουρος ότι κα οι δύο θα βελτιωθούν πάρα πολύ. Τα συνεχόμενα παιχνίδια και τώρα με την Ευρωλίγκα που ξεκινά, θα τους βοηθήσουν να βρουν έναν πολύ καλό ρυθμό. Καλύτερο ρυθμό αποκτάς με τα σερί παιχνίδια, παρά με τις σκληρές προπονήσεις».

Για τον Λοτζέσκι: «Δεν είχα εικόνα για εκείνον και χθες τον είδα για πρώτη φορά. Είχα απλώς ακούσει καλά λόγια γι' αυτόν. Είναι ένας πολύ αθλητικός και ποιοτικός παίκτης. Βοήθησε πολύ, όχι μόνο στο εκτελεστικό κομμάτι. Επειδή ο Σπανούλης δεν βρέθηκαν σε καλή βραδιά, λόγω και της άμυνας του Παναθηναϊκού, ο Ολυμπιακός βρήκε έναν δεύτερο πόλο στην δημιουργία»

Για την ομάδα του τον Πανελευσινιακό: «Χάσαμε από μια γεμάτη ομάδα όπως ο Πανιώνιος. Όπως είπα και πιο πριν, δεν είμαστε έτοιμοι, όπως όλες οι ομάδες. Θέλουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να φτάσουμε σε υψηλό επίπεδο και να έχουμε πίστη στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας»

Για το επεισόδιο που είχε με τον Μάριο Μπατή, ο οποίος πριν λίγες ημέρες είχε έρθει στα χέρια με τον Διαμαντίδη: «Δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο. Ηταν κάτι της στιγμής και απλά έτυχε να είναι ο Μάριος στο περιστατικό. Δεν υπάρχει κανένα θέμα προσωπικό. Συμβαίνουν αυτά στο μπάσκετ που τα παιδιά έχουν 200 σφυγμούς όταν αγωνίζονται. Ηταν μια απλή λογομαχία, ο διαιτητής ήταν κοντά και έτσι μας τιμώρησε με τεχνική ποινή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ