2013-10-15 20:24:51
Φωτογραφία για Θα απαγορεύονται Twitter και Facebook στην εθνική Ιταλίας, κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ 2014
Ο Μπαλοτέλι έγινε η αιτία να απαγορευτεί η χρήση των social media στην εθνική Ιταλίας κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ 2014Οι ποδοσφαιριστές της εθνικής Ιταλίας δεν θα μπορούν να κάνουν χρήση του twitter, αλλά και των άλλων social media κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου κυπέλλου 2014. 

«Οι κανόνες θα πρέπει να είναι περισσότερο αυστηροί. Ετσι, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου κυπέλλου στη Βραζιλία

θα υπάρχει απαγόρευση χρήσης των social media από τους παίκτες», είπε ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας, Τσέζαρε Πραντέλι.

Κι η αιτία για όλο αυτό, είναι (ποιός άλλος;) ο Μάριο Μπαλοτέλι! Ολα άρχισαν όταν ο επιθετικός της Μίλαν, απάντησε μέσω twitter σε δημοσίευμα της εφημερίδας Gazzetta dello Sport η οποία ανέφερε πως θα έπρεπε να είναι το κεντρικό πρόσωπο στον πόλεμο κατά της Μαφίας.

Το σχόλιο αυτό έγινε με αφορμή την τελευταία προπόνηση της εθνικής Ιταλίας, στο γήπεδο της Κουάρτο, μίας ομάδας που ανήκε στο παρελθόν στη ναπολιτάνικη Μαφία και τώρα αποτελεί σύμβολο στη μάχη κατά του οργανωμένου εγκλήματος.


Τι απάντησε ο Μπαλοτέλι στο Twitter: «Αυτό σας λέω μόνο. Ερχομαι εδώ γιατί το ποδόσφαιρο είναι όμορφο και  όλοι πρέπει να παίζουν όπου θέλουν. Κι ακόμα, υπάρχει και το παιχνίδι».

Η επικεφαλής της εκστρατείας κατά της μαφίας, Ροσάρια Καπατσιόνε, αντέδρασε άμεσα και χαρακτήρισε τον Μπαλοτέλι ... ηλίθιο!

Ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας, Τζιανκάρλο Αμπέτε, προσπάθησε να στηρίξει τον Μπαλοτέλι λέγοντας ότι, «πάντα είναι στο μάτι του κυκλώνα».      
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ