2013-10-15 21:21:25
Φωτογραφία για ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Ο... ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (;), ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΝ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Τελικά, κάθε ερυθρόλευκη φάπα πονάει πολύ... Οι "αντικειμενικοί" λοιπόν ξεσπάθωσαν, και κατηγορούν τον Αγγελόπουλο για άσεμνες χειρονομίες στο χθεσινό αγώνα του πρωταθλητή κόσμου με την εκτός τετράδας ομάδα της περσινής Ευρωλίγκας (ΦΑΠΠΠΠΠΠ 55-45). Mάλιστα, δηλώνουν και... σοκαρισμένοι!

Από τη στιγμή που η φωτογραφία και το βίντεο δε δείχνει πρόσωπο, δε μπορούμε να πάρουμε θέση για το γεγονός, για το αν είναι ή όχι ο Αγγελόπουλος αυτός που αποθανατίστηκε να... κουνάει τα δάχτυλά του.

Ακόμα και αν είναι όμως, τόσο πολύ σοκαριστήκατε; Tόσο ευαίσθητοι και... φίλαθλοι γίνατε;

 Όταν οι δικοί σας έκαναν τα δικά τους στο ΣΕΦ, στους περσινούς τελικούς, ήταν όλα καλά,ε;  Εκεί είχε απλά... πανηγυρισμούς και πρώτα θέματα για τη... μαγκιά; Αλλά φυσικά το ΣΕΦ τιμωρήθηκε γιατί... ξέφυγαν οι οπαδοί!  Άλλωστε οι κινήσεις των δικών σας στο ΣΕΦ ήταν... κατηχητικού! Τίποτα το... περίεργο, τίποτα το... σοκαριστικό! 

Θυμηθείτε τα καμώματά τους ΕΔΩ και απολαύστε τον πόνο που τους προκαλεί ο Θρύλος. Kαι που είσαι ακόμα Πάντως, χωρίς πλάκα τώρα, για δείτε τι θα γίνει με τους Λάσμε και Γκιστ, γιατί χθες τους ψάχναμε. Όχι τίποτα άλλο, αλλά... ανανέωσαν και τα συμβόλαιά τους που ήταν αυτό που τους έκαιγε το περασμένο καλοκαίρι. Λέτε να μην είναι τόσο... αθλητικοί πιά; Μετά θα λέτε ότι δε σας άφησε ο ... Μπερτομέου να πάτε Μιλάνο με τους συνταξιούχους σας...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ