2013-10-16 01:03:13
Φωτογραφία για Πρεμιέρα με συγκίνηση και... ίδια ρούχα
Ντυμένα ίδια εμφανίστηκαν τα δύο ζευγάρια των πρωινάδικων σε MEGA και ΑΝΤ1 στις πρεμιέρες τους που έγιναν τη Δευτέρα, στις 10 το πρωί.

Ντυμένη με λευκό σύνολο και χαμηλά παπούτσια πιασμένη χέρι - χέρι με τον σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, που εμφανίστηκε με λευκό πουκάμισο, μπλε σακάκι και ένα γκρι παντελόνι έκανε πρεμιέρα το ζεύγος Σκορδά - Λιάγκα. Μόλις κατέβηκαν τη σκάλα του στούνιο, η Φαιή Σκορδά απευθύνθηκε στο τηλεοπτικό κοινό με φωνή γεμάτη συγκίνηση: «Είχα σκεφτεί πάρα πολλά να πω. Είμαι χαρούμενη που θα είμαστε και φέτος μαζί. Είναι τιμή μου που κάποια κανάλια με εμπιστεύτηκαν». Ενώ ο Γιώργος είπε: «Πριν τρία χρόνια πήραμε με την Φαίη μία απόφαση να κάνουμε πρωινό, την αγαπήσαμε πολύ αυτή την ζώνη... Αλλάξαμε κανάλι το καλοκαίρι άλλη μία δύσκολη απόφαση... Πήγαμε, ήρθαμε... Ξέρεις στη ζωή λένε πας εκεί που σε θέλουνε και που στο λένε ότι σε θέλουνε, άρα λοιπόν εμείς ήρθαμε στον Ant1 φέτος»!


Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Γιώργος Λιάγκας που ήταν πιο ψύχραιμος. Και κάπου εκεί είναι που άρχισαν να παρουσιάζονται ένας - ένας και οι νέοι συνεργάτες της εκπομπής Γιώργος Λιανός, Λίτσα Πατέρα, Αργυρώ Μπαρμπαρήγου, Σάσα Σταμάτη - που για ακόμα μια φορά έκανε την έκπληξη και εμφανίστηκε με ροζ μπουρνούζι και ασορτί πετσέτα στο μαλλιά, αλλά φορώντας τις γόβες της -, Λάουρα Νάργες, Θέμης Γεωργαντάς και Σπύρος Σούλης είναι τα υπόλοιπα ονόματα της ομάδας της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1. Το «χαρούμενο» της υπόθεσης είναι ότι η παρουσίασή τους έγινε υπό τους ήχους του πιάνου που έπαιζε ο Γιώργος Λιάγκας και της κιθάρας του Γιώργου Λιανού, ενώ όλοι μαζί τραγουδούσαν το τραγούδι της εκπομπής τους.

Ξεκινώντας από το «τέλος» προς την αρχή, στην αντίπερα «όχθη» του Πρωινό μου στο Mega ο Πέτρος Κωστόπουλος εμφανίστηκε - τυχαία - ντυμένος πανομοιότυπα με το Γιώργο Λιάγκα, με μπλε σακάκι και λευκό πουκάμισο, ενώ ακόμα και το μαντήλι στο πέτο ήταν στους ίδιους χρωματισμούς. Αφού παρουσίασε τα μέλη της νέας ομάδας της πρωινής εκπομπής: Βίκυ Παγιατάκη, Δημήτρη Ουγγαρέζο, Άκη Πετρετζίκη, Άρη Καβατζίκη και Ελισάβετ Σπανού, ο Πέτρος υποδέχτηκε τη σύζυγό του με τα καλύτερα και πιο τρυφερά λόγια, η οποία εμφανίστηκε επίσης με λευκό σύνολο - φόρεμα όμως αυτή τη φορά.

«Καλώς μας ήρθατε και καλώς ήρθα και εγώ εδώ στο Mega. Μην φοβάστε δεν θα είμαι μόνος μου σε όλο αυτό, θα έχω και τους συνεργάτες μου. Κάποιους από αυτούς τους έχετε αγαπήσει εδώ και χρόνια. Βέβαια πρέπει να σας πω, πως σας έχουν αγαπήσει πολύ κι εκείνοι γιατί είδα όλο το καλοκαίρι τα σημάδια της στέρησης που είχαν, όσο η εκπομπή δεν ήταν στον αέρα. Εμείς εδώ θα φροντίσουμε να σας κρατήσουμε καλή παρέα, να σας διασκεδάσουμε γιατί είμαστε μία ψυχαγωγική εκπομπή και να σας δώσουμε κάποιες δόσεις αισιοδοξίας μέσα σε αυτή τη μαυρίλα και την κατινιά που ζούμε καθημερινά όλοι μας...».

Προλογίζοντας την είσοδο της Τζένης Μπαλατσινού, ακούστηκε να λέει: «Την είχα στο σπίτι την γυναίκα μου, θα την έχω και στο πλατό», είπε χαριτολογώντας και συνέχισε: «Το ότι είμαι όρθιος αυτή την στιγμή μπροστά στο φακό το οφείλω σε αυτή τη γυναίκα, αυτή η γυναίκα ήταν και είναι η ωραιότερη γυναίκα που γνώρισα στην ζωή μου...».

Τόσο ο Πέτρος Κωστόπουλος, όσο και η Τζένη Μπαλατσινού δεν παρέλειψαν να ευχηθούν «καλή επιτυχία» στους προκατόχους της εκπομπής που ανέλαβαν και βασικούς αντιπάλους τους πλέον στη μάχη της πρωινής ζώνης, Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά.

«Παιδιά, όπως καταλάβατε, βρισκόμαστε σε πόλεμο. Διάβασα τις προηγούμενες μέρες ότι γίνεται πόλεμος, αναρωτιούνται ποιος θα μείνει ζωντανός, ότι εμείς εδώ ήρθαμε για πόλεμο. Είστε έτοιμοι να πολεμήσουμε με τους απέναντι;» είπε και συνέχισε: «Ο πόλεμος αυτός είναι τόσο σκληρός που εμείς εδώ, όλοι μαζί, θέλουμε να πούμε στον Γιώργο και στη Φαίη “καλή επιτυχία” και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά και σε όλα», με την Τζένη Μπαλατσινού να προσθέτει: «Και άλλο ένα παιδάκι εγώ εύχομαι να κάνετε σύντομα». Τότε, ο νέος οικοδεσπότης του Πρωινού μου συμπλήρωσε: «Γιατί όχι; Συμφέρει! Εμείς έχουμε τρία...».

Και μετά από την επίσημη παρουσίαση των νέων συνεργατών μέσα στο παλιό στούντιο της εκπομπής που δύο χρόνια παρουσίαζαν οι Σκορδά και Λιάγκας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έφυγε από το πάνελ για να παρουσιάσει τον καιρό...

Οσο για τους καλεσμένους;

Ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχτηκε κοντά του τη Ρούλα Κορομηλά, που είναι γνωστό ότι δεν δίνει συχνά τηλεοπτικές συνεντεύξεις.

Γιώργος και Φαίη είχαν μαζί τους το πρωταγωνιστικό τρίο από την επιτυχημένη σειρά του Ant1 «Μπρούσκο» δηλαδή τους Αποστόλη Τότσικα, Ανδρέα Γεωργίου και Ελένη Βαίτσου.

Πηγή: protothema
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ