2013-10-16 11:00:09
Φωτογραφία για 61saat.com : ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ Ο... «12 ΓΚΟΛ»!
Στη μεταγραφική λίστα της Τράμπζονσπορ βρίσκεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας της Τραπεζούντας, «61saat.com» ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού, Κώστας Μήτρογλου.

Σύμφωνα με το Τούρκικο δημοσίευμα, η ομάδα της «Μαύρης Θάλασσας» ψάχνει επιθετικό και στην κορυφή της λίστας της βρίσκεται ο "πιστολέρο".

«Μεταγραφικός στόχος της Τράμπζονσπορ ο “12 γκολ”», είναι χαρακτηριστικά ο τίτλος του ρεπορτάζ των Τούρκων για έναν παίκτη, βέβαια, που δεν ενθουσιάζεται στην προοπτική μετακόμισης στη γείτονα χώρα.

«Ο τεχνικός της Τραμπζονσπόρ, Μουσταφά Ρεζίτ, έχει ξεχωρίσει τον Κώστα Μήτρογλου, βάζοντάς τον στην ατζέντα της ομάδας του», επισημαίνεται στο δημοσίευμα της εν λόγω ιστοσελίδας, στο οποίο τονίζεται πως ο προπονητής των «μπορντομαβιλέρ» έχει, ήδη, συζητήσει το όνομά του με τους διοικούντες τον σύλλογο.

Βέβαια, η Τράμπζονσπορ εξετάζει και άλλο ένα όνομα για ενίσχυση της επίθεσης και αυτό, βάσει πάντα του δημοσιεύματος, είναι του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ που παίζει στην Τότεναμ.

Ταυτόχρονα υπογραμμίζεται πως το τσεκάρισμα στον Μήτρογλου από την Τράμπζον έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Αύγουστο, ενώ επισημαίνεται πως ο πρόεδρος και οι παράγοντές της δεσμεύτηκαν προς τον τεχνικό τους ό,τι θα γίνει και νέα κουβέντα για τον παίκτη στο άμεσο μέλλον.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ