2013-10-16 11:50:06
Φωτογραφία για ΠΕΤΓΟΥΕΪ : ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
Μπορεί να μην ήταν από τους πρώτους σκόρερ του Ολυμπιακού στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ ήταν πολύτιμος. Σκοράροντας το κρίσιμο τρίποντο στην 4η περίοδο, το οποίο πήγε την διαφορά στους 9 πόντους περίπου 1 λεπτό πριν το τέλος του αγώνα.

Παίζοντας εξαιρετική άμυνα, «σβήνοντας» τα… φώτα του Μαυροκεφαλίδη, αλλά μαζεύοντας παράλληλα και 4 ριμπάουντ, ο Αμερικανός πανηγύρισε την πρώτη νίκη με τον Ολυμπιακό σε ντέρμπι κόντρα στον "αιώνιο"...

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ έκανε δηλώσεις στο "gavros.gr" και σχολίασε τη σπουδαία νίκη της Δευτέρας. Επίσης, αναφέρθηκε στο άδειο ΣΕΦ, στον αγώνα της Παρασκευής με τη Μάλαγα, αλλά εξέφρασε και την ανυπομονησία του να δει από κοντά τους οπαδούς του Ολυμπιακού Αρχικά αναφέρθηκε στη νίκη κόντρα στον ΠΑΟ: «Ήταν ένα καλό ματς, αμυντικό παιχνίδι κυρίως και μυαλού αλλά ήταν αυτό που έπρεπε να κάνουμε, και το κάναμε για να πάρουμε τη νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Αυτό είναι το ζητούμενο η νίκη, την πήραμε οπότε είναι καλό».


Σε ερώτηση που του έγινε για το πώς ήταν η πρώτη του εμπειρία σε ντέρμπι, απάντησε: «Ξεκινήσαμε με τον σωστό τρόπο στο πρωτάθλημα, θα μάθουμε πολλά από αυτό ειδικά εγώ. Ήταν μια καλή εμπειρία, έμαθα αρκετά νιώθω ωραία».

Το ΣΕΦ ήταν άδειο λόγω τιμωρίας. Μιλώντας για αυτό, ο Πέτγουεϊ ανέφερε: «Ναι, το περίμενα αυτό να έχει φιλάθλους το γήπεδο και να ζήσω όλη αυτή την εμπειρία στο φουλ, αλλά θα τους έχουμε κοντά μας την Παρασκευή και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι αυτό τώρα».

Την Παρασκευή ο Ολυμπιακός θα παίξει το πρώτο ματς για την Ευρωλίγκα με την Μάλαγα και ο άσος των ερυθρόλευκων είπε: «Η Μάλαγα είναι μία δυνατή ομάδα με καλούς παίκτες, οπότε θα πρέπει να προετοιμαστούμε αμέσως για το ματς αυτό, δεν έχουμε χρόνο να γιορτάσουμε. Πρέπει προετοιμαστούμε και ελπίζω να πάρουμε τη νίκη».

Στέλνοντας ένα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Θα σας δούμε την Παρασκευή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ