2013-10-16 16:27:05
Φωτογραφία για «ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΟΥΓΚΟΠΛΑΣΤΙΚΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» *ΡΗΟΤΟ*
Σε λίγες ώρες ξεκινά η Ευρωλίγκα της νέας χρονιάς, με τον Ολυμπιακό να είναι μια από τις ομάδες η οποία μπορεί να φτάσει ξανά στους τελικούς και να επαναλάβει τον θρίαμβο των δύο προηγούμενων ετών!

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ανέβει επίπεδο και με την ανάδειξή τους σε πρωταθλητές κόσμου, έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των αφιερωμάτων που έχουν ετοιμαστεί αναφορικά με την επίσημη έναρξη της νέας σεζόν.

Σε ένα από αυτά τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στη φετινή Ευρωλίγκα, η ιστοσελίδα "europapress.es" αποθεώνει τους πρωταθλητές, οι οποίοι στοχεύουν σε κάτι που δεν γίνεται συχνά. Να κατακτήσει για τρίτη συνεχόμενη φορά το βαρύτιμο τρόπαιο.

«Ο Ολυμπιακός ονειρεύεται να γίνει Γιουγκοπλάστικα», γράφει ο τίτλος του κειμένου και συνεχίζει, σχολιάζοντας την καλύτερη ομάδα της τελευταίας διετίας.

«Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία. Στα δύο προηγούμενα Final 4 τα κατάφερε ως αουτσάιντερ. Μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας ανήκει στον Βασίλη Σπανούλη, πολυτιμότερο παίκτη τα τελευταία δύο χρόνια. Ανανέωσε πρόσφατα για τρεις σεζόν με την ελληνική ομάδα μετά το φλερτ με την Μπαρτσελόνα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ