2013-10-16 19:54:03
Φωτογραφία για Το μάρμαρο είναι ο φυσικός πλούτος της Δράμας
Επίσκεψη στην εταιρία Δωρικά Μάρμαρα του κ. Μπύρου Ιωάννη πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μαμσάκος βρέθηκε στο λατομείο όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον επιχειρηματία και με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα αλλά και για τις προοπτικές εκμετάλλευσης και ανάδειξης του μαρμάρου.

Το γεγονός ότι η νυν Δημοτική Αρχή του Δήμου Δράμας δεν στηρίζει και δεν αναδεικνύει ένα από τα σημαντικότερα προϊόντα του τόπου μας ,το μάρμαρο της Δράμας, είναι ΑΛΛΗ μια απόδειξη για την αδιαφορία του σημερινού Δημάρχου για τις τοπικές επιχειρήσεις και το προσωπικό που απασχολούν.

Οι δύσκολοι καιροί θα επέβαλλαν σε κάθε Δήμαρχο που νοιάζεται και ενδιαφέρεται για τον τόπο του, να "εκμεταλλεύεται" στο έπακρο οτιδήποτε θα μπορούσε να τονώσει, να στηρίξει και εν τέλει να βοηθήσει στην ανάπτυξη της περιοχής.


Δυστυχώς η Δράμα στερείται ενός «τοπικιστή» Δημάρχου.

Αναφορικά με την επίσκεψή του στο λατομείο της επιχείρησης Δωρικά Μάρμαρα ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα» και υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος δήλωσε τα εξής:

«Η εταιρία Δωρικά Μάρμαρα, αποτελεί «στολίδι» για τη Δράμα και τον επιχειρηματικό κόσμο. Παρά τις δυσκολίες των καιρών ο κ. Μπύρος Ιωάννης κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια η επιχείρηση του να συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των κορυφαίων του είδους σε όλων τον κόσμο.

Η δημοτική μας παράταξη δεσμεύεται πως θα είναι στο πλευρό όλων των επιχειρηματιών του κλάδου του μαρμάρου, που αποτελεί έναν από τους βασικούς «πνεύμονες» της τοπικής μας οικονομίας όχι στα λόγια, αλλά με ΠΡΑΞΕΙΣ.

Ξεκινήσαμε έναν ουσιαστικό διάλογο με φορείς και εκπροσώπους επιχειρηματικών κλάδων ώστε η καταγραφή προβλημάτων , συμπεράσματα και προτάσεις να είναι οι κύριοι άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η παράταξη μας «Ενώνουμε τη Δράμα» ως η αυριανή Δημοτική Αρχή του Δήμου Δράμας.»
 
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
FreeSpaceCam: Cydia tweak new ($0.99)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
FreeSpaceCam: Cydia tweak new ($0.99)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ