2013-10-16 20:33:03
Φωτογραφία για Ο εθισμός και όχι η οικονομική κρίση η αιτία που οδήγησε τον 45χρονο πατέρα από τα Ιωάννινα στη ληστεία της τράπεζας
Δηλώσεις του Διοικητή της Ασφάλειας Ηλία Ντόντη. Σε χρόνο ρεκόρ κατάφερε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων να εξιχνιάσει την ληστεία με την απειλή μαχαιριού στη Γενική Τράπεζα Ιωαννίνων ,οδηγώντας στα κρατητήρια τον 45χρονο δράστη ,πατέρα δύο παιδιών και επιστρέφοντας στην τράπεζα το ποσό των 11.000 ευρώ που κατάφερε να αποσπάσει και να τα καταθέσει ακολούθως στον προσωπικό του λογαριασμό.

Η Ασφάλεια Ιωαννίνων λειτούργησε επαγγελματικά και έχοντας πολύτιμα στοιχεία οδηγήθηκε στην άμεση σύλληψη του δράστη.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ

Ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων Ηλίας Ντόντης μιλώντας στον ΒΗΜΑ 90,1 και τη Βίλιαν Στασινού επικαλέστηκε τα στατιστικά στοιχεία των εγκληματικών πράξεων ,για να σημειώσει ότι δεν σχετίζονται με την οικονομική κρίση ,αλλά με άλλους παράγοντες, όπως τζόγος,ναρκωτικά, αλκοόλ, ουσίες Ο 45χρονος πατέρας δύο παιδιών ,που προχώρησε στη ληστεία δηλώνει μετανοιωμένος για την πράξη του , θα ένιωθα όμως καλύτερα αν όλα αυτά που επικαλείται ότι τον οδήγησαν στη ληστεία τα έλεγε χωρίς να έχει προχωρήσει σ αυτή την πράξη κι όχι τώρα, μας είπε ο κ. Ντόντης.


Τέτοιου είδους ενέργειες είναι απόρροια συγκεκριμένων συμπεριφορών, όταν δηλαδή χρωστάς αλλού και τα παίρνεις από αλλού..

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η οικογένειά του δεν γνώριζε τι είχε αποφασίσει ο δράστης να κάνει για να εξασφαλίσει το ποσό που χρωστάει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα Ιωάννινα η τελευταία ληστεία σε τράπεζα έγινε πριν δύο χρόνια και αυτό οφείλεται στο γεγονός ,σύμφωνα με τον κ. Ηλία Ντόντη , ότι οι τράπεζες έχουν ισχυροποιήσει το σύστημα ασφαλείας τους, κάτι που προφανώς δεν έκανε η Γενική Τράπεζα ,όπου ο μηχανισμός του ήταν προφανώς ελλειμματικός.
firmani.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ