2013-10-16 21:00:09
Φωτογραφία για Top 3 καλύτερα θέματα του μήνα!
Ο «Λόγιος Ερμής», στο πλαίσιο της διαδραστικότητας, προτρέπει όλους τους επισκέπτες να συμμετέχουν ενεργά με την θεματολογία που τους ενδιαφέρει ή να συμβάλλουν στην ανάδειξη των άρθρων βαθμολογώντας τα και προωθώντας τα στα Social Media.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε, τα 3 πιο διαδεδομένα και με την μεγαλύτερη αλληλεπίδραση θέματα, του «Λόγιου Ερμή»,  για την περίοδο 15 Σεπτεμβρίου - 15 Οκτωβρίου, όπως εσείς τα αναδείξατε.

Νούμερο 3

Με πάνω απο 1.700 likes και 470 shares βρίσκουμε στην τρίτη θέση ένα άρθρο που πιστεύουμε ότι αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής μας κοινωνίας με τίτλο: «ΙΣΟΤΗΤΑ ΖΗΤΑΜΕ: Να συλληφθούν οι κατηγορούμενοι βουλευτές για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!» 

Έχει βαθμολογηθεί ώς εξαιρετικό (5 / 5 αστέρια) και μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ

Νούμερο 2

Στην δεύτερη θέση και με πάνω απο 11.000 αναγνώσεις 3.100 likes και 1.000 shares βρίσκουμε την εξαιρετική αποκάλυψη της Φιλονόης που μας προειδοποιεί πως «Θα απαγορεύεται η καλλιέργεια στην χώρα μας απο το 2014!» 


Έχει βαθμολογηθεί ώς εξαιρετικό (4,62 / 5 αστέρια) και μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ

Νούμερο 1

Στην πρώτη θέση με 12.000 αναγνώσεις, 3.000 likes και 1.400 shares φιγουράρει η αποκάλυψη μας «Κλείσανε τον ΟΕΔΒ για να τα τσεπώνει ο Μπόμπολας!!!», όπου φανερώνετε για ακόμη μια φορά η κατάντια του κράτους μας και όπως αυτό λειτουργεί τα τελευταία 20 χρόνια.

Έχει επίσης βαθμολογηθεί ώς εξαιρετικό (5 / 5 αστέρια) και μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ

Στηρίξτε και εσείς την προσπάθεια μας για διαδραστικότητα, λέγοντας την γνώμη σας,  βαθμολογώντας τα άρθρα μας ή κοινοποιώντας ότι βρίσκετε ενδιαφέρον απο την σελίδα μας.

Θυμίζουμε ότι μπορείτε να παρακολουθείτε όλα τα θέματα μας με ένα Like στο Facebook, me follow στο Twitter ή με εγγραφή σας στο newsletter να λαμβάνετε μέσω e-mail τα νέα άρθρα μας καθημερινά! Για την Android εφαρμογή μας μπείτε στο play.google.com

www.logiosermis.net
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ