2013-10-17 01:24:04
Φωτογραφία για Κομοτηνή: Εργασίες του στρατού προκάλεσαν ρήγμα στο δημοτικό αγωγό νερού
Υπαιτιότητα εργασιών που εκτελούνταν στο στρατόπεδο Παράσχου της Κομοτηνής ήταν το ρήγμα που σημειώθηκε χθες αργά το μεσημέρι σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης της πόλης. Αγωγός όμβριων για διευθέτηση νερών της βροχής κατασκευάζονταν από συνεργεία του στρατού εντός του στρατοπέδου, αλλά το κακό δεν άργησε να γίνει όταν ένα μηχάνημα σκάβοντας λίγο βαθύτερα έσπασε τον αγωγό. Αμέσως ειδοποιήθηκε συνεργείο της ΔΕΥΑΚ, που έσπευσε στο σημείο για να διαπιστώσει ότι η ζημιά έγινε στον κεντρικό αγωγό που τροφοδοτεί με νερό από το υδραγωγείο την Εκτενεπόλ.

Ο Δημήτρης Καρασταύρου πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ επιβεβαίωσε το γεγονός και έκανε γνωστά τα εξής «ήρθαμε, κλείσαμε τα νερά, ανοίξαμε το σκάμμα και διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για τον κεντρικό αγωγό». Το πρόβλημα στην περίπτωση, όπως είπε, είναι ότι «δεν μπορούμε να βρούμε υλικά ετοιμοπαράδοτα, οπότε θα κάνουμε κάποια πρόχειρη εργασία και στη συνέχεια θα παραγγείλουμε τα υλικά για να αποκαταστήσουμε τη ζημιά σε μόνιμη βάση».

Τα συνεργεία του στρατού και της ΔΕΥΑΚ εργάστηκαν πυρετωδώς και για πολλές ώρες για την αποκατάσταση της ζημιάς, έστω και προσωρινά, ώστε να επιστρέψει το νερό στα νοικοκυριά.

Μέχρι το βράδυ της Τρίτης αναμένονταν η παροχή νερού στην περιοχή, η οποία τροφοδοτείται από τον εν λόγω αγωγό. Πάντως διακοπές νερού μπορεί να σημειωθούν και σήμερα καθώς συνεχίζονται οι εργασίες οριστικής διόρθωσης μέσα στο στρατόπεδο Παράσχου.
xronos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ