2013-10-17 18:17:25
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΗ... ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (19:30) ΣΤΗ ΣΥΡΟ
Για την δεύτερη νίκη απέναντι στον Φοίνικα η ομάδα βόλεϊ ανδρών

Με τον αγώνα του Φοίνικα με τον Ολυμπιακό, στο "Δημήτριος Βικέλας" στη Σύρο, ανοίγει την Παρασκευή (19:30) η αυλαία της 2ης ημέρας του πρωταθλήματος της Volleyleague. Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη θα πραγματοποιήσει την πρώτη της φετινή έξοδο με στόχο να αποσπάσει τους τρεις βαθμούς και να παραμείνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το έργο του Ολυμπιακού δεν θα είναι εύκολο αφού ο Φοίνικας διαθέτει πολύ καλή ομάδα και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη Σύρο αφού εκτός έδρας στην πρεμιέρα ηττήθηκε από την Κηφισιά. Για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θ' αγωνιστεί χωρίς τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ, το παιχνίδι αυτό είναι και ένα καλό τεστ εν όψει της πρεμιέρας του Cev Champions League την Τρίτη στην Τσεχία κόντρα στην Οστράβα.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Δημήτρης Καζάζης μιλώντας για την αναμέτρηση με τον Φοίνικα σημείωσε: "Έχω πει από την αρχή πως ο Φοίνικας διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα και θεωρώ πως θα είναι ο βασικός μας αντίπαλος στο πρωτάθλημα
. Άρα το παιχνίδι στην Σύρο θα είναι δύσκολο και για τις δυο ομάδες και ειδικά για εμάς λόγω της απουσίας του Γιορντάνοφ. Εμείς αγωνιζόμαστε σε κάθε ματς για τη νίκη και αυτός είναι ο στόχος μας κόντρα στον Φοίνικα. Θα είναι ένα ντέρμπι με πολλές ιδιαιτερότητες που ουσιαστικά δεν θα κρίνει κάτι αφού είμαστε ακόμη στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Το μυαλό μας είναι στη Σύρο και μετά στην Τσεχία".

*Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 3.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ