2013-10-17 18:40:04
Φωτογραφία για Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 14η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου
Με 195 φιάλες αίμα ενισχύεται η Τράπεζα Αίματος. Μεγάλη ανταπόκριση είχε το κάλεσμα του Δήμου Αμαρουσίου για συμμετοχή στην ύψιστη πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπός μας που έχει ανάγκη από μετάγγιση αίματος.

Διακόσιοι είκοσι ευαισθητοποιημένοι πολίτες και εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου προσήλθαν στο Δημαρχείο,προκειμένου να συμμετέχουν στην 14η Εθελοντική Αιμοδοσία, που διοργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης «Αμαρύσια Άρτεμις», με την ευγενική εθελοντική προσφορά και υποστήριξη των εργαζομένων στο κινητό συνεργείο αιμοδοσίας του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ».

Μετά τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο και τις ειδικές εξετάσεις, εκατό ενενήντα πέντε εθελοντές αιμοδότες έδωσαν αίμα, ενισχύοντας με την προσφορά τους την Τράπεζα Αίματος του Δήμου Αμαρουσίου, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στην ανάγκη των συνανθρώπων μας σε αίμα.

Τη διαδικασία της αιμοδοσίας παρακολούθησε από κοντά ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Γιώργος Πατούλης, ο οποίος εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την επιτυχία της 14ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας, ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές αιμοδότες για την ευγενή και ανιδιοτελή προσφορά τους, που αποτελεί ύψιστο δώρο ζωής προς τους συμπολίτες μας, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή της αιμοδοσίας.

Την οργανωτική ευθύνη και επίβλεψη της διήμερης αιμοδοσίας είχε ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κος Νικόλαος Κάββαλος.

Την 14η Εθελοντική Αιμοδοσία υποστήριξαν με την ευγενική χορηγία τους οι φούρνοι «Μακρής», «Απολλώνιο» και ο φούρνος της κας Καίτης με την προσφορά αρτοσκευασμάτων. Επίσης οι εταιρίες «3Ε» και «ΒΙΚΟΣ» προσέφεραν νερά και χυμούς, ενώ η εθελόντρια και Αρβανιτάκη προσέφερε στους εθελοντές αιμοδότες χειροποίητα κουλουράκια.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ