2013-10-17 21:40:04
Φωτογραφία για ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΣΕ... ΚΡΙΣΗ!
Ο Ζεσούς σε… κίνδυνο, με τους Πορτογάλους να τονίζουν πως έχει χάσει τον έλεγχο των αποδυτήριων! Αν χάσει από τον Ολυμπιακό θα δει την… πόρτα της εξόδου.

Ματς – κλειδί αυτό με τον Ολυμπιακό για την Μπενφίκα, μιας και η αντίπαλος των ερυθρόλευκων δεν περνά και τις πιο… ήρεμες στιγμές της. Τα αποδυτήρια άνω – κάτω και ο Ζόρζε Ζεσούς σε κίνδυνο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν έφερε κάτι θετικό και τα πορτογαλικά ΜΜΕ επιμένουν πως… γκέλα με Ολυμπιακό την Τετάρτη είναι πολύ πιθανό να φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις στον σύλλογο. Ο τεχνικός της Μπενφίκα μπορεί να πήρε το καλοκαίρι το χρίσμα από τη διοίκηση για να συνεχίσει το καλό έργο και φέτος, αλλά η κατάσταση έχει φτάσει στο… απροχώρητο. Εκτός από το κακό ξεκίνημα και για πολλούς την… απώλεια τίτλου από τον Σεπτέμβρη, οι διοικούντες του χρεώνουν και το άσχημο κλίμα στα αποδυτήρια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν τα πάει καλά με αρκετούς παίκτες, ενώ οι Ιβηρες τονίζουν πως μυρίζουν… μπαρούτι και μια νέα απώλεια στο Τσάμπιονς Λιγκ θα φέρει εξελίξεις. Μάλιστα, θεωρείται πιθανό αν χάσει βαθμούς με τον Ολυμπιακό, να δει ο Ζεσούς την πόρτα της εξόδου. Ο τεχνικός της Μπενφίκα πάντως στρέφει το βλέμμα του στην Ελλάδα και στα Χανιά, εκεί που οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούνται από τον Πλατανιά. Ο Μιγκέλ Κουαρέσμα θα ταξιδέψει ξανά στην Ελλάδα για να δει από κοντά τους παίκτες του Μίτσελ στην τελευταία πρόβα πριν το μεγάλο ματς στη Λισσαβόνα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ