2013-10-18 09:38:02
Φωτογραφία για Πάτρα: Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από τον θάνατο του 26χρονου γιου επιχειρηματία - Mαμά μπαμπά σας αγαπώ , δεν αντέχω άλλο, έπρεπε να γίνει αυτό...
Εντοπίστηκε χθες βράδυ η σορός του 26χρονου γιου επιχειρηματία της Πάτρας, ο οποίος χθες το πρωί έπεσε από τη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου στη θάλασσα. Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για την υπόθεση έχεις ως εξής:

"Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ρίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών από την εταιρεία «ΓΕΦΥΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε.» για ύπαρξη εγκαταλειμμένου οχήματος στο οδόστρωμα τηςγέφυρας Ρίου – Αντιρρίου και ότι από την κάμερα παρακολούθησης φαίνεται άτομο να πέφτει από την γέφυρα στη θάλασσα.

Άμεσα ενημερώθηκαν πλοία πορθμειακής γραμμής Ρίου – Αντιρρίου καθώς και όλα τα παραπλέοντα σκάφη , ενώ παράλληλα δύο περιπολικά οχήματα και 2 πλωτά Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. έσπευσαν στην περιοχή προς εντοπισμό του αγνοούμενου ατόμου.

Στις από ξηρά έρευνες συμμετείχε και η ομάδα Διάσωσης Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού η οποία τελικά εντόπισε πτώμα ανδρός σε δύσβατη βραχώδη θαλάσσια περιοχή Αγίου Βασιλείου (ΧΑΤΖΕΪΚΑ) δήμου Πατρέων.

Η σορός ανασύρθηκε και αναγνωρίσθηκε από οικείους του, πρόκειται για 26χρονο ημεδαπό, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Π.Γ.Ν.Π. Ρίου για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ρίου".

Διαβάστε περισσότερα: Πάτρα: Εντοπίστηκε η σορός του νεαρού αυτόχειρα - "Επρεπε να γίνει αυτό...", έγραψε στο σημείωμα που άφησεΠάτρα: Οι Διασώστες του Ερυθρού Σταυρού στις έρευνες για τον 29χρονο - Πως εντοπίστηκε η σορός του
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ