2013-10-18 10:58:07
Φωτογραφία για Τι έγραφε στο σημείωμα που άφησε ο 26χρονος Πατρινός αυτόχειρας
«Μαμά-μπαμπά, σας αγαπώ. Δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση. Προσέχετε την αδερφή μου, να... προσέχετε όλη την οικογένεια. Σας αγαπώ. Επρεπε να γίνει αυτό...».

Αυτό ανέφερε στο σημείωμα που άφησε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του ο 26χρονος Κ.Κ., γιος γνωστού επιχειρηματία της Πάτρας, που αποφάσισε να αυτοκτονήσει χθες το πρωί, πέφτοντας από τον δεύτερο πυλώνα της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου.

Xθες το πρωί, ο νεαρός πήγε στη Γέφυρα με το αυτοκίνητό του, το πάρκαρε στην άκρη και στη συνέχεια έπεσε στη θάλασσα από ύψος που έφθανε τα 40 μέτρα. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος καθώς η ταχύτητα πρόσκρουσης στο νερό ήταν ασύλληπτα μεγάλη.

Το σώμα του εντοπίστηκε χθες στις 8:00 το βράδυ να επιπλέει στην περιοχή των Αραχωβιτίκων, μιας και οι άνεμοι και τα θαλάσσια ρεύματα ήταν ιδιαίτερα σφοδροί.

Τις κινήσεις του νεαρού αντιλήφθηκαν οι υπεύθυνοι της Γέφυρας χθες στις 9:30 το πρωί. Είδαν από τις κάμερες ασφαλείας τον νεαρό να ακινητοποιεί το αυτοκίνητό του στο κατάστρωμα της Γέφυρας, να βγαίνει και να κατευθύνεται στα κάγκελα, όπου στη συνέχεια σκαρφάλωσε και πήδηξε στο κενό.

Ο 26χρονος ήταν γιος γνωστού επιχειρηματία και δούλευε στην επιχείρηση του πατέρα του, κάνοντας διανομές εμπορευμάτων σε καταστήματα της περιοχής.
imerisia.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ