2013-10-18 18:29:17
Φωτογραφία για Προσφυγή και από Βελάσκες
Αυξάνονται οι προσφυγές για τον Παναθηναϊκό. Σειρά αυτή τη φορά είχε ο Βελάσκες που κατέθεσε προσφυγή για να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα του. Ο Βενεζουελάνος μίλησε με ανθρώπους του ΠΑΟ.

Ο Βελάσκες κατέθεσε προσφυγή για να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα του, ωστόσο συνεχίζει να είναι σε συζητήσεις με την διοίκηση του Παναθηναϊκού για τα οφειλόμενα.

Όπως αναμενόταν αυξάνεται η λίστα των παικτών που καταθέτουν προσφυγές εις βάρος του Παναθηναϊκού. Την αρχή την έκανε ο Τοτσέ - η υπόθεση του Ισπανού επιθετικού εκδικάζεται την Δευτέρα - και ακολούθησε ο Σέμα Βελάσκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κεντρικός αμυντικός από την Βενεζουέλα βρέθηκε το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ και είχε συνομιλία με την διοίκηση, προκειμένου να βρεθεί λύση και να προκύψει ένας διακανονισμός με τα οφειλόμενα.

Ωστόσο, ο παίκτης για να διασφαλίσει τα χρήματα του, κατέθεσε προσφυγή ζητώντας τα οφειλόμενα της περσινής σεζόν και μέρος της φετινής με το συνολικό ποσό να ανέρχεται περίπου στις 500 χιλιάδες ευρώ.

Ανοικτή είναι η υπόθεση του Σεμπάστιαν Λέτο, με την διοίκηση της ομάδας να προσπαθεί να καταλήξει σε νέο διακανονισμό με την πλευρά του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Facebook: AppStore update v6.6
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Facebook: AppStore update v6.6
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ