2013-10-18 19:44:06
Φωτογραφία για Επίσκεψη εργασίας στο Επιμελητήριο Δράμας
Με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δράμας κ. Γεωργιάδη Στέφανο συναντήθηκαν το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Ενώνουμε τη Δράμα». 

Ο κ. Μαμσάκος και οι συνεργάτες του συζήτησαν με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου προβλήματα και ζητήματα που αφορούν τον επιχειρηματικό κόσμο.

Εξετάστηκαν επίσης τρόποι με τους οποίους ο Δήμος μπορεί και οφείλει να στηρίξει τις επιχειρήσεις ώστε να μην χαθούν θέσεις εργασίας .

Αμέσως μετά την επίσκεψη ο υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος δήλωσε τα εξής:

« Δεσμευόμαστε ως η αυριανή Δημοτική Αρχή του Δήμου Δράμας πως θα βρισκόμαστε στο πλευρό όλων των επιχειρηματιών με στοχευμένες ενέργειες . Χρειαζόμαστε τις επιχειρήσεις μας ανοικτές, ώστε να διατηρηθούν και οι θέσεις εργασίας.

Ο Δήμος επιβάλλεται να είναι κοντά σε όλους τους επαγγελματίες , να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουν στους δύσκολους αυτούς καιρούς .


Αντί απλά να καταγράφουμε την δραματική κατάσταση που επικρατεί στην αγορά εργασίας της Δράμας που παρουσιάζει από τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας της χώρας, αντί απλά να παρακολουθούμε το κλείσιμο των επιχειρήσεων του τόπου μας, οφείλουμε ως θεσμικοί παράγοντες όλοι μαζί να συνεργαστούμε για να ανακόψουμε αυτόν τον κατήφορο.

Αυτό θα πράξουμε μόλις λάβουμε την εντολή από τους πολίτες στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.»

Η επίσκεψη εργασίας εντάσσεται στα πλαίσια των επαφών με φορείς , όπου ο υποψήφιος Δήμαρχος Χριστόδουλος Μαμσάκος μαζί με τους συνεργάτες του καταγράφουν και ανταλλάσουν απόψεις για ζητήματα και προβλήματα που αφορούν τον Δήμο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ