2013-10-18 21:12:06
Φωτογραφία για Διονύσης Ζάχος: «Προφανώς η Φαίη ξεχνάει εύκολα»
Καλεσμένο τον Τάκη Ζαχαράτο είχε το Πρωινό τη Πέμπτη και τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και ο Γιώργος Λιάγκας του έπλεξαν το εγκώμιο! Λογικό! Καλεσμένος ήταν! Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, ενώ ο καλεσμένος μιλούσε για τις εμφανίσεις του, η Φαίη τόνιζε πόσο καλός και ταλαντούχος είναι λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είσαι ένας και μοναδικός. Είσαι ο καλύτερος. Εγώ δεν ξέρω κανέναν άλλον να κάνει ότι και εσύ. Δεν υπάρχει άλλος!».

Τα λόγια της μεταφέρθηκαν στον επίσης ταλαντούχο μίμο Διονύση Ζάχο, τον οποίο η Φαίη Σκορδά είχε φιλοξενήσει σε εκπομπές της όταν βρισκόταν στο Alter! Εμείς επικοινωνήσαμε μαζί του για να σχολιάσει τα όσα είπε η Φαίη αλλά και τα όσα…ξέχασε. Ο Διονύσης Ζάχος ήταν πραγματικά στεναχωρημένος: «Προφανώς έχει ξεχάσει η Φαίη τότε που με καλούσε στο Alter, στην εκπομπή της! Δεν είχα πάει για να μαγειρέψω αλλά για να παρουσιάσω τη δουλειά μου…».

Ο Διονύσης Ζάχος δεν ήθελε να πει περισσότερα καθώς δεν θέλει να γίνει ντόρος γύρω από τη «κόντρα» τους. Άλλωστε αυτές τις μέρες ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα του στις 30 Οκτωβρίου στο Doors όπου θα εμφανιστεί με το «the ARTIST SHOW» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!
apospasma.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ