2013-10-19 02:07:07
Φωτογραφία για Στουρνάρας: Δεν δεχόμαστε απόψεις που μας υποτιμούν
Παρουσία του πρωθυπουργού και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης συνεδρίασε επί δύο ώρες στο Μέγαρο Μαξίμου το συμβούλιο μεταρρύθμισης.

O αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, είπε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης: «Είναι απαραίτητο να συζητήσουμε για την συνολική πολιτική για τον εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης και όχι μόνο για την κινητικότητα. Έχουμε επίσης τονίσει την ανάγκη αποσύνδεσης της κινητικότητας από τις απολύσεις και ολοκληρωμένης αξιολόγησης του συνόλου των δομών και προσώπων στο δημόσιο τομέα».

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι «δεν είναι δυνατόν να στοχεύουμε σε συγκεκριμένες ομάδες δίκην καταδρομικής επιχείρησης. Χρειάζεται να δημιουργήσουμε κλίμα ασφάλειας και εμπιστοσύνης και όχι φόβου στον χώρο της Δημόσιας Διοίκησης».

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα αδιέξοδο αν και διευκρίνισε ότι η διαπραγμάτευση είναι δύσκολη και συνεχίζεται κανονικά.

«Τώρα, βέβαια, η κυβέρνηση δεν μπορεί να δεχθεί απόψεις που δείχνουν να υποτιμούν και τις προσπάθειες του ελληνικού λαού, αλλά κυρίως και τη βελτίωση όλων των δεικτών που έχουμε στην ελληνική οικονομία. Επενδύσεις, ξένο ενδιαφέρον, spreads και λοιπά» υπογράμμισε ο Γιάννης Στουρνάρας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επιστρέφει μετά από 7 μήνες!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επιστρέφει μετά από 7 μήνες!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ