2013-10-19 07:51:08
Φωτογραφία για Μπουγιούρης:«Νομίζεις έχω χρόνο για προσωπική ζωή;»
«Δεν έχουν δημοσιευτεί πολλά για την προσωπική μου ζωή. Απλώς ό,τι έχει δημοσιευτεί, έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα» λέει ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και μιλά για τα προσωπικά του, αλλά και τις σχέσεις του που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Εν μέσω προβών για το «Cabaret», γυρισμάτων για τα «Κλεμμένα Όνειρα» και υποχρεώσεων για την κυπριακή σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, ο δημοφιλής ηθοποιός παραδέχεται πως δεν... προλαβαίνει για έρωτες: «αν νομίζεις ότι υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή, τι να πω;», αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του.

«Έτυχε να έχω κάποιες σχέσεις που απασχόλησαν τα Μέσα λόγω της δουλειάς μου και λόγω της δουλειάς της συντρόφου μου, γι’ αυτό και υπάρχει η ψευδαίσθηση της δημοσιότητας. Αλλά, για να είμαστε ακριβείς, δεν ισχύει...», επισημαίνει ο Παναγιώτης και παραδέχεται πως η δημοσιότητα είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του που πρέπει να διαχειριστεί.

Μάλιστα, ο ηθοποιός τονίζει πως πρέπει να υπάρχει ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και συμπληρώνει: «δεν μπορώ να μπω στην διαδικασία του άγχους να κρύβω, να καλύπτω πράγματα μην τυχόν και δημοσιευτεί κάτι... Προσπαθώ να ζω την ζωή μου ως επί το πλείστον ως φυσιολογικός άνθρωπος και όχι να κάνω επιλογές που πιστεύω ότι θα είναι καλύτερες για το image μου. Θέλω να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να βλέπω έναν φυσιολογικό άνθρωπο». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ