2013-10-19 09:57:05
Φωτογραφία για ΔΕΝ... ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΝΒΑ Ο ΚΛΕΪΖΑ!
Λογικά, ο Λίνας Κλέιζα δεν θα αποσπάσει εκ νέου το ενδιαφέρον από ομάδα του NBA, αλλά ο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε πως η προοπτική δεν τον απασχολεί κιόλας!

Φέτος γύρισε στα ευρωπαϊκά παρκέ μέσω της Φενέρμπατσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά από συνεχόμενες μέτριες σεζόν στους Τορόντο Ράπτορς. Είναι χαρακτηριστικό πως οι «πτερόσαυροι» χρησιμοποίησαν τον όρο του καταστατικού του NBA περί «αμνηστίας», προκειμένου να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του Λιθουανού διεθνή, όταν εξαντλήθηκε η υπομονή τους απέναντι στους διαδοχικούς τραυματισμούς και την «ανύπαρκτη» αγωνιστική παρουσία του.

Από το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, όμως, ο 28χρονος φόργουορντ φανέρωσε ανανεωμένο «πρόσωπο», το οποίο και διατηρεί στον τουρκικό σύλλογο. Αν συνεχίσει ανοδικά, τότε ίσως προσεγγιστεί από σύλλογο του «μαγικού» κόσμου, αλλά ο Κλέιζα «έκλεισε» ήδη την... «πόρτα» φανερώνοντας πικρία Ειδικότερα, μέσω συνέντευξης δήλωσε ενοχλημένος από τη στάση των Ράπτορς! Υποστήριξε επίσης πως λίγες ομάδες έχουν τη δυνατότητα κατάκτησης πρωταθλήματος στο NBA!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ