2013-10-19 11:22:18
Φωτογραφία για Πάτρα: Σε επιφυλακή η αστυνομία για τα «ραντεβού» των οπαδών
Για επιχείρηση-σκούπα μέσα στους οπαδικούς συνδέσμους φέρεται να ετοιμάζεται η κυβέρνηση. Μάλιστα, έχουν ξεκινήσει ήδη οι μελέτες πάνω σε δικογραφίες οπαδών που έχουν παρελθόν πάνω σε ζητήματα του νόμου. Δεν αποκλείεται αυτές οι έρευνες να γίνουν και στην Πάτρα σε «κλαμπ» ομάδων που στο παρελθόν είχαν συμμετοχή σε επεισόδια, ενώ αξίζει να υπενθυμίσουμε πως μέχρι και εκρηκτικοί μηχανισμοί είχαν εντοπιστεί σε κλαμπ της Πάτρας.

Παρ’ όλα αυτά οι οπαδικές συγκρούσεις στην Πάτρα συνεχίζονται. Πριν από δύο εβδομάδες είχε σημειωθεί το «μαχαίρωμα» στην οδό Γούναρη, ενώ το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ομάδα οπαδών του Παναθηναϊκού καταγγέλθηκε πως επιτέθηκε σε σημείο συνάντησης οπαδών της ΑΕΚ κοντά στην οδό Γούναρη. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως είχε προηγηθεί «ραντεβού» στο πάνω μέρος της Τριών Ναυάρχων. Σε αυτό συμμετείχαν οπαδοί του Παναθηναϊκού οι οποίοι μάλιστα ανήκουν και σε «σκληροπυρηνικό» κλαμπ της Αθήνας με «ντόπιους» οπαδούς της ΑΕΚ. Η αστυνομία δεν επενέβη, γνωρίζει όμως τα σχετικά για την πραγματοποίηση του ραντεβού.


Ανάλογο ραντεβού έχει δοθεί και για τις προσεχείς ημέρες, μόνο που αυτή τη φορά η αστυνομία έχει λάβει τα μέτρα της και ίσως παρέμβει άμεσα και προχωρήσει σε συλλήψεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η κόντρα μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού έχει διογκωθεί με αφορμή τον θάνατο ενός φιλάθλου από ναρκωτικά. ΑΕΚτζήδες κατηγορούν οπαδούς της αντίπαλης ομάδας πως είχαν πιθανή σχέση με όλα αυτά που συμβαίνουν λόγω της εμπλοκής συγκεκριμένου προσώπου στην υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών στην Πλατεία Ολγας. Ωστόσο πηγή από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας ξεκαθάρισε στον «Κόσμο» πως δεν υπάρχουν ακριβή στοιχεία για να «δεθεί» η πολύ σοβαρή καταγγελία.

Η σχέση της Πλατείας Ολγας με τα επεισόδια

Όλα πάντως δείχνουν να έχουν πεδίο δράσης την Πλατεία Ολγας και τους εμπόρους και χρήστες ναρκωτικών που συχνάζουν στην περιοχή. Τα όσα συμβαίνουν εκεί, ενοχλούν κάποιους οπαδού ομάδων οι οποίοι έχουν παρεισφρήσει και σε αναρχικές ομάδες και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν σημειωθεί ξυλοδαρμοί σε βάρος χρηστών ναρκωτικών ή και μεταξύ οπαδών, ακόμη και… μέρα μεσημέρι στο πολυσύχναστο πάνω μέρος της κεντρικής πλατείας.

Η αστυνομία βρίσκεται σε ετοιμότητα και παρακολουθεί όλες αυτές τις κινήσεις. Πάντως κατά γενική ομολογία μετά τις εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή (οι οπαδοί των ομάδων ανήκουν στην πλειοψηφία τους σε αντιφασιστικές οργανώσεις) τέτοια φαινόμενα έχουν περιοριστεί.

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ