2013-10-19 15:17:06
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΙΣ... ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Στο ισόπαλο 1-1 με αντίπαλο τον Πλατανιά στην Κρήτη έμειναν οι Νέοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και έμειναν τελικά με τον έναν πόντο.

Οι παίκτες του Μπερντ Στορκ βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ και συγκεκριμένα από το τρίτο λεπτά μετά το γκολ του Τσοντάκη.

Το ευτύχημα ήταν πως αντέδρασαν γρήγορα και έφτασαν στην ισοφάριση στο 17' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκίνο.

Από εκεί και πέρα, ο έλεγχος του αγώνα πέρασε στα πόδια των ερυθρόλευκων, που προσπάθησαν στη συνέχεια και έχασαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να φύγουν από την Κρήτη με τους βαθμούς της νίκης.

Πρώτα το 55' όταν ο Σωτηράκος έκανε τη σέντρα και ο Γιάνκοβιτς έστειλε την μπάλα με κεφαλιά λίγο άουτ και στη συνέχεια στο 89' όταν ο Σιώπης πάσαρε στον Γαρεφαλάκη, αλλά το σουτ του απέκρουσε ο αντίπαλος πορτιέρο.

Πλέον, με αυτό το αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός έχει 14 βαθμούς σε οκτώ αγώνες, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί αναφορικά με την κατάληψη της πρώτης θέσης.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Στρέζος, Σωτηράκος, Νασιακόπουλος, Βούρος, Βατουσιάδης, Γκίνο, Παπασάββας, Βουτσιώτης (73' Γαρεφαλάκης), Γιάνκοβιτς, Πασαλίδης, Ιγνατίδης (46' Σιώπης)
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ