2013-10-19 17:05:07
Φωτογραφία για Νέο ατύχημα για τον Πέτρο Φιλιππίδη!
Μάλλον πρέπει να κάνει... ευχέλαιο! Ο Πέτρος Φιλιππίδης που, όπως φαίνεται, τα ατυχήματα τον κυνηγάνε, αφού και στο παρελθόν τού έχουν συμβεί... διάφορα, έπεσε χτες το πρωί από τη μηχανή που οδηγούσε στενός συνεργάτης του, την ώρα που πήγαιναν στο θέατρο Μουσούρη για να εμφανιστεί με link στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Το ατύχημα έγινε στο κέντρο της Αθήνας και ευτυχώς ο δημοφιλής ηθοποιός δεν χτύπησε σοβαρά, αφού είχε μόνο γρατσουνιές. «Πήγε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και τώρα γυρίζει σπίτι του» είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο «αέρα» θέλοντας να εξηγήσει την απουσία του από την εκπομπή. Η χθεσινοβραδινή παράσταση του «Φον Δημητράκη» ωστόσο θα γινόταν κανονικά.

Να πούμε ότι και στην πρεμιέρα που έγινε την Πέμπτη το βράδυ ο Πέτρος Φιλιππίδης τραυματίστηκε στον αστράγαλο, καθώς χτύπησε στο σκηνικό, με αποτέλεσμα στο καμαρίνι του να βάλει πάγο για να ανακουφιστεί.

Ωστόσο το κοινό έχοντας αντιληφθεί την υπερπροσπάθεια να καλύψει το ατύχημα τον καταχειροκρότησε για την ούτως η άλλως εντυπωσιακή ερμηνεία του. Θετικά σχόλια απέσπασαν και οι συμπρωταγωνιστές του Φαίη Ξυλά, Γεράσιμος Σκιαδάρέσης και Δημήτρης Μαυρόπουλος.

Πηγή: espressonews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ