2013-10-19 18:38:06
Φωτογραφία για ΦΑΝ ΝΤΕΝ ΜΠΡΟΜ : ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ!
Την ακλόνητη πίστη και εμπιστοσύνη του στο υπάρχον ρόστερ της Άντερλεχτ εξέφρασε ο προπονητής της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League, Γιον Φαν Ντεν Μπρομ.

Σε ριζική ανανέωση προχώρησαν στην Άντερλεχτ το καλοκαίρι, με την φυγή αρκετών έμπειρων και ποιοτικών ποδοσφαιριστών, αλλά ταυτόχρονα και με την ανάδειξη ταλαντούχων, που μπαίνουν σταδιακά στην πρώτη ομάδα.

Ο Φαν Ντεν Μπρομ έγινε δέκτης σκληρής κριτικής μετά τις αλλεπάλληλες εντός έδρας ήττες που γνώρισε η πρωταθλήτρια Βελγίου από τον Ολυμπιακό (0-3), αλλά και τη Κορτράικ (0-1), ωστόσο, ακολούθησε η στήριξη της διοίκησης προς το πρόσωπό του, που επανέφερε την γαλήνη Ο προπονητής της Άντερλεχτ, ο οποίος προετοιμάζει τα πλάνα του εν όψει της αναμέτρησης με την Μπέργκεν, τονίζει πως πλέον δεν υπάρχει τόσο πολύ άγχος:,

«Μετά τον αγώνα με την Κόρτραϊκ, ανέφερα πως δεν αισθάνομαι πίεση. Καλωσορίζω τη στήριξη που μου παρέχει η ομάδα, αλλά και οι απλοί οπαδοί», ήταν το αρχικό σχόλιο του Φαν ντεν Μπρομ, για να προσθέσει:

«Έχουμε μια πολύ ωραία εβδομάδα μπροστά μας. Πρώτα αντιμετωπίζουμε την Παρί και ύστερα τη Σταντάρ. Δύο πολύ σπουδαία παιχνίδια. Θα ακολουθήσουν κι άλλες ωραίες εβδομάδες και θα τα δώσουμε όλα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ